Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Μια ιστορία δείγμα της «Ισλαμικής αγάπης»-Προσοχή διαβάστε το αν είστε άνω των 18:Σκληρές εικόνες.

Αυτή είναι μια θλιβερή ιστορία, αλλά σας την λέμε για να εξηγηθεί πώς λειτουργούν τα πράγματα στις μουσουλμανικές χώρες (το συμβάν έγινε στην Αίγυπτο). Πριν από τέσσερα χρόνια στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, μια κοπέλα 22 ετών μουσουλμάνα που ονομαζόταν "Marwa Α Ε» είχε πάρει διαζύγιο από τον Μουσουλμάνο σύζυγό της. 


Αργότερα ερωτεύεται τον γείτονά της ένας νεαρό Κόπτη Χριστιανό άνδρα. Στη συνέχεια ασπάζεται τον Χριστιανισμό, παντρεύεται τον Χριστιανό που αγάπησε και φεύγει μαζί του για να κρυφτεί σε ένα μακρινό χωριό στην Tamia. Κάνανε μαζί δύο παιδιά και ήταν δύο μηνών έγκυος στο τρίτο. 


Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί κρυφά την εκκλησία τους πίσω στην Αλεξάνδρεια για να κοινωνήσουν και να έρθουν σε επαφή με τους χριστιανούς φίλους και συγγενείς στην εκκλησία. 


Για κακιά της τύχη η κοπέλα εντοπίστηκε από την κόρη της που είχε γεννήσει από τον προηγούμενο μουσουλμάνο σύζυγό της. Είχε αφήσει την εκκλησία και περπάτησε μέχρι το σπίτι μιας φίλης της. Η κόρη της (από τον προηγούμενο μουσουλμάνο σύζυγο) ήταν θυμωμένη που η μητέρα της είχε απαρνηθεί τη μαντίλα και την αναγνώρισε εύκολα. 


Η κόρη της τότε αποφασίζει να καταδώσει τη μητέρα της και ο θείος και ο αδελφός της Marwa, δράσανε ακριβώς όπως είναι συνήθως το έθιμο σε τέτοιες περιπτώσεις: να απαγάγουν εκτός από την κοπέλα και την νέα Χριστιανική οικογένεια της και να τους κρατήσουν φυλακισμένους σε ένα σπίτι της οικογένειας μέχρι να αποκηρύξουν τη χριστιανική τους πίστη.

Η ιστορία φυσικά δεν τελειώνει εδώ αφού οι Μουσουλμάνοι ξεκινάν επεισόδια στο χωριό Tamia δημιουργώντας μια φρενίτιδα στο χωριό που ζούσε το ζευγάρι τόσα χρόνια ως Χριστιανοί, ξεκινώντας μια διαμάχη μεταξύ των ακραίων και σε παροξυσμό μουσουλμάνων εναντίον των χριστιανών που κατηγορούνταν για υπόθαλψη μιας φυγά και προσηλυτισμού της Marwa από το Ισλάμ στον Χριστιανισμό.


Η Μουσουλμανική οικογένεια της Marwa τότε ζήτησε να επιβληθούν κάποιοι όροι προκειμένου να να λυθεί το θέμα: έδωσε εξουσιοδότηση να δώσει η κόρη τους την ζωή της προκειμένου να μείνουν ζωντανοί ο Χριστιανός άντρας της τα παιδιά της αλλά και οι Χριστιανοί του χωριού! Η «δικαιοσύνη» της Σαρία ορίζει ότι αν σε 10 μέρες οι Χριστιανοί του χωριού (!)δίναν τα υπάρχοντα τους στους Μουσουλμάνους και εγκαταλείπανε τον τόπο τότε...θα μπορούσε να ανταλλαχθεί η ζωή του άντρα και των παιδιών της κοπέλας με....την ζωή της κοπέλας!


Στη συνέχεια, ο διευθυντής ασφαλείας, Υποστράτηγος Νάσερ Abed, στάλθηκε από την κυβέρνηση στο χωριό για να επιβλέψη την τήρηση της συμφωνίας μεταξύ της μουσουλμανικής οικογένειας και πολλών χριστιανικών οικογενειών στο χωριό "Tamia» και να εξασφαλιστεί η εκκένωση των χριστιανών από το χωριό.

Και για να θάψει την «διαμάχη» μεταξύ των δύο μερών, ο θείος της Marwa ο αδελφός και τα ξαδέλφια της στη συνέχεια πήρανε την Marwa την αυγή και την αποκεφάλισαν. Αυτή που έκανε τον αποκεφαλισμό ήταν η αδελφή της Marwa, προκειμένου να.... διδάξει ένα μάθημα σε όλες τις γυναίκες που εγκαταλείπουν το Ισλάμ. 


Στη συνέχεια, πετάξανε το σώμα της Marwa σε ένα κοντινό νεκροταφείο.


Η άσχημη πραγματικότητα στην Αίγυπτο είναι ότι οι νεοφώτιστοι δεν έχουν καμία προστασία και η χριστιανική κοπτική Εκκλησία έχει δεμένα τα χέρια της φοβούμενη .....διώξεις.(Τι μας θυμίζει αυτό;)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου