Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2021

#Τελευταίες ειδήσεις:

Το φιάσκο της ιατρικής συνεχίζεται. Διαβάσατε την συνταγή του εμβολίου;

Ισραήλ: Θετικοί στον Covid-19 χιλιάδες πολίτες έπειτα από την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer Συνολικά 12.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου στο Ισραήλ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» και προσθέτει πως ο ορός φαίνεται αδύναμος και δημιουργούνται αμφιβολίες. Η εφημερίδα συνεχίζει: Σε πολλά μέρη του κόσμου έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό, ακόμα κι αν είναι νωρίς για να υπάρξουν συμπεράσματα. Προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με ανεπιθύμητες ενέργειες. Στο Ισραήλ, ωστόσο, ο ορός ήταν τόσο αδύναμος, με αποτέλεσμα χιλιάδες εμβολιασμένοι να βρεθούν θετικοί.

Είστε γελασμένοι αν νομίζετε ότι ξεμπερδέψατε με την Ελληνική και Ορθόδοξη ψυχή μας!

  Κατεχόμενη Ελλάς. 19 Ιανουαρίου 2021. Κάποιοι,  σπουδαγμένοι σε ξακουστά Αμερικάνικα πανεπιστήμια θιασώτες «Λεσχών» και «Στοών»,  νόμιζαν ότι με τις απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων, με το κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων και την οικονομική δυσπραγία, με τα sms για να βγούμε από το σπίτι, με τα υπέρογκα και δυσβάστακτα πρόστιμα,   με την ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου,  και κυρίως με την προδοσία της συντριπτικής πλειοψηφίας της Ιεραρχίας, ένα σχεδόν χρόνο μετά, θα μας είχαν  υποτάξει. Νόμιζαν ότι τελείωσαν οριστικά με τους «ραγιάδες». Ότι τώρα όλοι έχουν φοβηθεί, έχουν τεθεί εκτός μάχης,  και μπορούν ανενόχλητοι πλέον  να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους.

Δεν θα σωπάσω.

  Πως να σωπάσω. Το αριστούργημα του Θεόδωρου Μαραγκού που δεν πρέπει να λείπει από την ταινιοθήκη κανενός Έλληνα πατριώτη. Αν και ιδεολογικά διαφωνώ σε κάποια σημεία με τον Μαραγκό εντούτοις η ταινία μας αφήνει ικανοποιημένους με το γενικό νόημα της και τα στοιχεία που παραθέτει.Η ταινία άρχισε να γυρίζεται, κατά διαστήματα, στο τέλος του 2014 και ολοκληρώθηκε πριν από το δημοψήφισμα της 6 Ιουλίου 2015. Κι ενώ ετοιμαζόταν να προβληθεί δημόσια, έρχεται η εξωφρενική πράξη του Τσίπρα να μετατρέψει την απόφαση του δημοψηφίσματος και το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού να το κάνει.. ΝΑΙ!!!. Τότε ο Σκηνοθέτης ακύρωσε όλη την ταινία, πέταξε όλα τα dvd, που είχαν τυπωθεί και άρχισε να την ξαναφτιάχνει σχεδόν από την αρχή, με ότι συνεπάγεται αυτό, για να συμπεριλάβει στους μνημονιακούς και τον Τσίπρα, μαζί με τους Γιωργάκη Παπανδρέου, Βενιζέλο ,Σαμαρά.

Παραπληροφόρησης το ανάγνωσμα.

  Είπανε λέει τα κανάλια στον αποχαυνωμένο και τρομοκρατημένο τηλεθεατή να μην διαβάζει ειδήσεις στο Ίντερνετ γιατί υπάρχει...παραπληροφόρηση!Τους χαλάμε την πελατεία φαίνεται.... Ας μιλήσουμε λοιπόν για Παραπληροφόρηση.

Τελικά γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;

  Ας υποθέσουμε ότι εμβολιάζομαι: 1. Μπορώ να σταματήσω να φοράω τη στοματική μάσκα; – Οχι. 2. Μπορούν να ανοίξουν ξανά εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. και όλα να λειτουργούν ξανά κανονικά; – Οχι. 3. Είμαι ανθεκτικός στο COVID-19 ??? – Ίσως, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς, μάλλον δεν θα σας εμποδίσει να το κολλήσετε.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Όταν ο Μητσοτάκης γίνεται “βαποράκι” μιας ανατριχιαστικής ιδέας.

  Του Γ. Λακόπουλου (Έχουμε σημειώσει στο κατά τα άλλα καλό άρθρο 2 σημεία που διαφωνούμε) Τι ακριβώς είναι το «πιστοποιητικό εμβολιασμού», που εισηγήθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το συζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και χαιρέτησε η Bιld; Για να χαιρετίσουν τον χαιρετισμό με ενθουσιασμό οι μιντιακοί υποστηρικτές τους στην Ελλάδα… Προτείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση να εισαγάγει πιστοποιητικό εμβολιασμού, για την «διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19» -όπως αναφέρει στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. «Αποτελεί επείγουσα ανάγκη να υιοθετήσουμε μια κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να δομηθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού έτσι ώστε να γίνει αποδεκτό σε όλα τα κράτη μέλη».

Βακτηριακή πνευμονοπάθεια σε τετράχρονο λόγω μάσκας.

 Ο γιατρός στο συγκεκριμένο βίντεο καταθέτει κάποιες αλήθειες σχετικά με κάποιο περιστατικό σε τετράχρονο παιδί. Υπότιτλοι Άγγελος Καραγεώργος.  

Πρώην υφυπουργός στις ΗΠΑ, αποκαλύπτει το Σχέδιο πίσω από την "Πανδημία"

  Εάν υπάρχει ένα βίντεο σήμερα που να απαντά στο "ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2020;" είναι το ακόλουθο. Ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, το σύστημα που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν μας αφορά όλους, διότι θα ισοδυναμεί με δουλεία. Η Κάθριν Όστιν Φιτς περιγράφει περιεκτικά τα σχέδια που κρύβονται πίσω από την τρέχουσα "πανδημία" προκειμένου να μεταβεί ο πλανήτης σε ένα νέο σύστημα τεχνοκρατίας και μετανθρωπισμού. Αναλύει το πώς οι κεντρικοί τραπεζίτες αποσύρουν το παλιό σύστημα του δολαρίου ως παγκόσμιου αποθεματικού νομίσματος και φέρνουν ένα νέο, όπου η κάθε οικονομική συναλλαγή θα είναι ηλεκτρονική, και πλήρως ελεγχόμενη. Αποκαλύπτει τους βασικούς πυλώνες αυτού του νέου συστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των ενέσεων, και το πώς γίνεται συστηματική προσπάθεια να μην αποκαλυφθεί στον κόσμο το πώς αυτοί οι πυλώνες θα ενωθούν για να φτιάξουν το νέο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα. Η Κάθριν Όστιν Φιτς είναι αμερικανίδα οικονομολόγος και πρ

Για όσους σας λένε να είστε φρόνιμα παιδιά και ότι δηθεν θα βρείτε το δίκιο σας μέσω των δικαστηρίων...

 Για όσους σας λένε να είστε φρόνιμα παιδιά και ότι  δήθεν θα βρείτε το δίκιο σας μέσω των δικαστηρίων...διότι εκεί θα βρείτε ίσως  ΔΙΚΑΙΩΣΗ μετά από πολλά χροόοονια.....

Γιατί αλώθηκε το Βυζάντιο-και όμως ήταν σαν την σημερινή κατάσταση.

  Πολλές φορές οι πολέμιοι του Χριστιανισμού ξεκινάνε μια συζήτηση για την πτώση του Βυζαντίου και την Τουρκοκρατία στην Ελλάδα, με σκοπό να αποδείξουν ότι η Εκκλησία είναι υπαίτια που αλώθηκε το Βυζάντιο και παραδόθηκε η χώρα στους Τούρκους. Κεντρικό επιχείρημα είναι συνήθως ότι: “οι παπάδες προτιμούσαν την Τουρκοκρατία στην Ελλάδα” βασιζόμενοι στην ρήση “ Καλύτερα Τούρκικο φέσι, παρά καλύπτρα Λατινική ” όπως επίσης και στον λόγο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που λέει ότι ο Θεός επέτρεψε να μας κατακτήσουν οι Τούρκοι και όχι οι Ευρωπαίοι “ Δια ιδικόν μας συμφέρον. Διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις.” Στο παρόν άρθρο θα επιχειρηθεί μια πρώτη ανάλυση επί των συγκεκριμένων θεμάτων που η εξήγηση τους προκύπτει από την πραγματική αιτία της πτώσης της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, και να κατανοήσουμε το πνεύμα της εποχής εκείνης το τι είχε προηγηθεί σε θρησκευτικό και πολιτικό επίπεδο αλλά και ποιες ιδιαίτερες καταστάσεις προέ

Νεκρός ο άνθρωπος που ”άνοιξε” τον υπολογιστή της N. Pelosi.Toν αυτοκτόνησαν;

Η μεγαλύτερη...«Δημοκτατορία» του κόσμου, δεν συγχωρεί….Νεκρός ο άνθρωπος που ”άνοιξε” τον υπολογιστή της N. Pelosi.    Το βαθύ κράτος στις Δημοκτατορίες είναι απύθμενο. Toν αυτοκτόνησαν; Ο 53χρονος Christopher Stanton Georgia, οπαδός του Donald Trump που φωτογραφήθηκε στο γραφείο της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Nancy Pelosi και έκανε φύλλο και φτερό το φορητό της υπολογιστή κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Καπιτώλιο, βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του!!!

Ακόμα μια Ελληνίδα ανήλικη που έχει σχέση με αλλοδαπό και μάλιστα 20 χρόνια μεγαλύτερο της;

  Ο λόγος για την 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου από το Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου. Τότε οι γονείς της είχαν απευθύνει έκκληση μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου για να πείσουν την κοπέλα να γυρίσει.  Η κοπέλα ανήμερα των Θεοφανίων βγήκε από το σπίτι της με την πρόφαση ότι πάει μια βόλτα και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Σήμερα βρέθηκε στο Χουδέτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων και ήταν με τον αλλοδαπό φίλο της, με τον οποίον οι αρχές είχαν συσχετίσει την εξαφάνισή της. Οι δυο τους όλες αυτές τις μέρες έμεναν σε κάποιο παραπήγματα της περιοχής.

Δείτε όλοι πως εξοντώνουν τους πατριώτες...

  Ένα απόσπασμα σπάνιο. Κάποιες πληροφορίες άγνωστες. Κάποιοι άνθρωποι χαμένοι. Και η Ελλάδα υπόδουλη:  

Όπως βλέπετε οι παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer δεν είναι σοβαρές!

 Δεν είναι τίποτα,δεν είναι τίποτα! Το βασικό είναι πως δεν θα πεθάνει από τον κοροιδοιό!

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Βιώνουμε την εποχή της νέας κανονι(στι)κότητας; γράφει η Αργυρώ Τέγουτζικ, Ειρηνοδίκης Β΄ Ο Αριστοτέλης είναι ο πρώτος που διατυπώνει την άποψη του χωρισμού των λειτουργιών δηλ. των ενεργειών μιας ευνομούμενης πολιτείας σε τρεις (3) κατηγορίες: νομοθετική , εκτελεστική και δικαστική, ενώ στα Πολιτικά του καταγράφει τις παρεκβάσεις των πολιτευμάτων. Όσον αφορά τη δικαιοσύνη, αφιερώνει ολόκληρο το πέμπτο βιβλίο των Ηθικών Νικομαχείων και τη δικαιοσύνη την ορίζει ως αγαθό που δεν στοχεύει στην ευδαιμονία εκείνου που την ασκεί, αλλά στον άλλο άνθρωπο.

Στις ΗΠΑ γίνεται ήδη εμφύλιος.

Μια εβδομάδα μετά την κατάληψη της έδρας του αμερικανικού Κογκρέσου από οπαδούς του Αμερικανού προέδρου και οι εξελίξεις είναι πρωτοφανείς αφού έχουμε ήδη την ιστορική δεύτερη ψηφοφορία και την «κατάληψη» της Εθνοφρουράς στο Καπιτώλιο. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, γίνεται ο πρώτος στην ιστορία που παραπέμπεται δύο φορές από το Κογκρέσο στο πλαίσιο διαδικασίας για την καθαίρεσή του. Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν πρακτικό νόημα αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει παραπομπή που να οδηγήσει στην καθαίρεση του προέδρου Τραμπ προτού να λήξει η θητεία του Ρεπουμπλικάνου προέδρου την ερχόμενη Τετάρτη. Οι κινήσεις αυτές είναι φανερό ότι έχουν μια αλληγορική σημασία με σκοπό οι Δημοκρατικοί απλώς να αυξήσουν την πολιτική πόλωση από την μία και ο Τράμπ να σώσει την πολιτική υστεροφημία του από την άλλη.

Η Διακήρυξη του Γκρέιτ Μπάρινγκτον.

  Στις 4 Οκτώβρη δόθηκε στην δημοσιότητα η «Διακήρυξη του Γκρέιτ Μπάρινγκτον». Μια διακήρυξη που συνέταξαν αρχικώς οι καθηγητές Επιδημιολογίας Μάρτιν Κούλντροφ (στο Χάρβαρντ), Σουνέτρα Γκούπτα (στην Οξφόρδη) και Τζέι Μπαταχάγια (στο Στάνφορντ) και η οποία απευθύνει έκκληση στους κυβερνώντες όλου του κόσμου για αλλαγή πορείας στον τρόπο διαχείρισης του θέματος της πανδημίας, μακριά από τις πολιτικές του lockdown.  Ακολουθεί η διακήρυξη και όσοι την υπέγραψαν πρώτοι:

Βρείτε που είναι ο παπάς.

Γράμμα σε έναν συναγωνιστή.

Σου κάνει εντύπωση ε; Το πόσο μας φοβούνται εμάς τους απλούς Έλληνες Ορθοδόξους πολίτες. Το πόσο αλλάζει το παιχνίδι αν αρχίσουμε να αντιστεκόμαστε και αν δεν τους φοβόμαστε πια. Δεν με πίστευες στην αρχή..ήσουν απογοητευμένος....τρομαγμένος. Δεν είσαι δειλός. Όχι, η γενιά σου πολέμησε στα πεδία των μαχών εδώ και χιλιάδες χρόνια συνεχόμενα. Δεν είσαι φοβητσιάρης και δεν είσαι χαζός. Απλά το σύστημα ξόδεψε όλες του τις δυνάμεις για να σε πείσει ότι το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πως ότι και αν κάνεις δεν έχει νόημα... Θυμάσαι; Την πρώτη φορά που μιλήσαμε στο είχα πει: Δεν είναι το τέλος εδώ.

Τελικά υπάρχει κατηγορία πολιτών «ελεύθεροι ψυχικών διαταραχών», κατά τους γιατρούς η είμαστε όλοι εν δυνάμει διαταραγμένοι;

  Ευρώπη αρχές του 20ου αιώνα...    Οι μεγαλύτεροι επιστήμονες του πλανήτη ήταν συγκεντρωμένοι στην Ευρώπη. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών ήταν Εβραίοι στο θρήσκευμα. Το 1932 αφού ανέρχεται στην εξουσία ο Χίτλερ και δεν νοιώθουν ασφάλεια στη Ευρώπη μετακομίζουν οι περισσότεροι στη Αμερική. Εκεί το διοικητικό έδαφος είναι παρθένο και εύκολο να το κατακτήσουν και το καταλαμβάνουν. Κάνουν ότι θέλουν ή ότι τους βολεύει. Το σύστημα εξουσίας της Αμερικής τους απορροφά.   Την ώρα που κερδίζουν τον πόλεμο οι συμμαχικές δυνάμεις και ενώ η Ευρώπη είναι κατεστραμμένη και το σημαντικότερο χωρίς επιστήμονες , δημιουργούν την Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία AMA και την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία APA με έδρα την Ουάσιγκτον.