Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Ακόμα μια Ελληνίδα ανήλικη που έχει σχέση με αλλοδαπό και μάλιστα 20 χρόνια μεγαλύτερο της;


 Ο λόγος για την 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου από το Ηράκλειο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου. Τότε οι γονείς της είχαν απευθύνει έκκληση μέσω διαδικτύου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, είτε κολλώντας αφίσες σε όλους τους δρόμους του Ηρακλείου για να πείσουν την κοπέλα να γυρίσει. 

Η κοπέλα ανήμερα των Θεοφανίων βγήκε από το σπίτι της με την πρόφαση ότι πάει μια βόλτα και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Σήμερα βρέθηκε στο Χουδέτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων και ήταν με τον αλλοδαπό φίλο της, με τον οποίον οι αρχές είχαν συσχετίσει την εξαφάνισή της. Οι δυο τους όλες αυτές τις μέρες έμεναν σε κάποιο παραπήγματα της περιοχής.


Εδώ όμως πρέπει να αναφέρουμε το εξής σημαντικό για να κατανοήσουμε την κατάντια και την αποσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας. Όπως μαθαίνουμε από την ειδησιογραφία οι γονείς του κοριτσιού είχαν αναρτήσει βίντεο στο διαδίκτυο που απεύθηναν έκκληση για την ανεύρεση του. Το βίντεο ήταν στα Ελληνικά και στα....Τούρκικα!

Αναρωτιέται κανείς γιατί αναρτήθηκε και στα Τούρκικα. Την απορία λύνει το ίδιο το αστυνομικό δελτίο: Ο πατέρας του κοριτσιού ήταν Έλληνας αλλά η μάνα ήταν από την Τουρκία.Και τώρα προκύπτει ένα άλλο ερώτημα. Ο πατέρας του κοριτσιού πήρε για γυναίκα μια αλλοδαπή και μάλιστα Τουρκάλα. Γιατί έχει πρόβλημα με το ότι η κόρη του έκανε την ίδια επιλογή με αυτόν και βρήκε έναν αλλοδαπό; Δεν ξέρει ότι τα παιδιά παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς; 

Η σχέση του κοριτσιού είναι γνωστή εδώ και καιρό και δεν είναι καν ποινικό αδίκημα αφού πρακτικά 17 χρονών μπορεί να έχει ερωτικές επαφές και με τον νόμο. Αν οι γονείς των παιδιών στην Ελλάδα μεγαλώνουν τα παιδιά τους με μια κουλτούρα σεξ,πολυπολιτισμού,και χαλάρωσης των ηθών μετά θα καταλήξουν όλοι να βγάζουν βίντεο στο ίντερνετ και να ζητάνε μιξοκλαίγοντας τα παιδιά τους.

Κάτι παιδιά όμως που τα θυμήθηκαν πολύ αργά...

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=0S1YBBDAIYw&feature=youtu.be

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!