Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ! ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ

 


Γράφει ο 
Αγαθός Συμεών 

ἀποτάσσῃ τῷ Σατανᾷ…;
ἀποτάσσομαι
ἀπετάξω τῷ Σατανᾷ…;
ἀπεταξάμην

Όταν με ρωτούν τώρα που μεγάλωσα και μπορώ και απαντώ αντί του Νονού μου επανέρχεται στο νου μου αυτή η απάντηση κάθε στιγμή καθημερινά.Ελέγχω όσο μπορώ και προσπαθώ να μην αυτοδιαψεύδομαι και να βρίσκω τον εαυτό μου πάλι να πισωγυρίζει και να μιλά, να ενεργεί και να σκέπτεται μέσα από τις τάξεις του αντικειμένου.

Φοβερά δύσκολη προσπάθεια ο αυτοέλεγχος και η συνέπεια λόγων και έργων σε σχέση με το Θείο βάπτισμα και την δωρεά του Αγίου Πνεύματος που λάβαμε σε αυτό.

Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε Χριστόν ενεδύσασθε,οπότε αν δεν προσπαθώ να αποτάσσομαι τον πονηρό κάθε στιγμή ή δε μετανοώ, είναι σαν να απενδύομαι (ξεντύνομαι) τον Χριστό που φοράω από το βάπτισμα μου και φεύγω από την τάξη Του όσο διάστημα παραμένω στην πλάνη της αμαρτίας μου.

Πάμε τώρα στο τι με έκανε να τα αναφέρω αυτά.

Ήταν το άρθρο που έστειλε Ι. Βαρκάρης και αφορά αυτούς που αναφέρει και το παίζουν οδοδείκτες σε χριστιανικά και πατριωτικά θέματα θέλοντας να επηρεάσουν και άλλους ενώ δεν βλέπουν το δοκάρι στο μάτι τους και δεν διαθέτουν ίχνος αυτοκριτικής.

Πράττουν απρόσωπα και μόνο ωφελιμιστικά σαν έμποροι και πρατήρια πολυεθνικών.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι λεγόμενοι αρθρογράφοι καθημερινής προβολής τύπου Γεωκών,  Βαs, Ουρανοί και CIA, που ο εδώ διαχειριστής τους πίστευε και τους πρόβαλε μέχρι που τους αντιλήφθηκε, αφού πρώτα τον σκυλόβρισαν και τους είπε άμετε στο καλό σας να παίζετε μπάλα αλλού.

(Σημείωση Οίμου- Αθήνας: Ο κυανούς ουρανός ήταν παλαιότερα αρθρογράφος στον Οίμο, από εμάς έγινε γνωστός, αλλά ως Βαs, αν δεχτούμε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι ο ίδιος, ουδέποτε αρθρογράφησε εδώ) 

Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους έχει ο Θεός.Σε ροζ γρασίδι είχα γράψει άλλοτε και σωστά.Πάμε τώρα στα δικά μας πολιτικοκοινωνικά.

Αναφέρομαι σε μένα και δεν υποδείχνω τίποτε σε κανένα.Απεταξάμην οριστικά το κόμμα που ψήφιζα, λόγω ασυνέπειας διακηρύξεων σκοπών και πράξεων και λόγω ένταξης στο αστικό σύστημα που κείται απέναντι στην ιδεολογία του. Αφού απεταξάμην από που εμπιστευόμουν, πόσο μάλλον για τα άλλα που δεν εμπιστευόμουν.

Έτσι έχουμε

ΑΠΕΤΑΞΆΜΗΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΌΓΩ ΧΡΟΝΙΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ:

ΝΟΥΔΟΥ και Κούληδες και όλα τα τζάκια καραμανλήδικα,μαρμπουτιώτικα και ξεσαμάρωτα που περιέχει και όποια μορφή θα παρουσιαστεί.

Απεταξάμην όλα τα καλόπαιδα που ανεχόμαστε να μας δουλεύουν, από πωλητές βιβλίων μέχρι καραφλοαλοιφές αρχηγούς κομμάτων δεκανικιών, απεταξάμην το δούλεμα να ζητάει συγνώμη πρώην ακροδεξιός μαμάκης για να γίνει υπουργός, απεταξάμην τους αποταξάμενους δεξιούς γλείφτες που πουλούσαν πατριωτισμό και πίστη και μας πούλησαν σαν χώρα χρέους μαζί και την Κύπρο και την Μακεδονία.

Απεταξάμην ως ολίγιστο τον δάσκαλο της νίκης που μπήκε στο μαντρί και το μετά βούλωσε και σιγοντάρει.

Απεταξάμην Πασόκια, Μέρες, Νύχτες και αλλαγές αξημέρωτες και άλλο σκεφτούν να μου πλασάρουν οι απόγονοι του εμποράκου του Μιζούρι άλλοτε γέρου της δημοκρατίας

Απεταξάμην Συριζα και κόντρα ξούρισμα και τα αλεξοκασελάκια ξενόφερτα ξενόδουλα εγκάθετα ανθρωπάκια που πήγαν στη βουλή και στην Ευρώπη και αυξάνουν τον στόλο των ακινήτων τους.

Απεταξάμην τις όμορφες Εύες μαζί και την ευρωβόλεψη και τους μισθούς των ευρωβολευτώ παπατζηδογιανάκηδων όών των αποκομάτων τους.

Απεταξάμην τα ευρώ κυνοβούλια και το βρωμοευρώ που δόλια μας πασάρανε και τώρα μας το παίρνουν από τις τσέπες.

Απεταξάμην τις σκαλομαρίες και τους λοιπούς του πολυτεχνείου που δόθηκαν αντιπαροχή με έδρες στην βουλή και θέσεις επιτρόπων και εργολαβίες.
 
Απεταξάμην τους επιστήμονες που παραβιάζουν τον όρκο που έδωσαν και φόρεσαν φίμωτρα και μολύνουν τον λαό.

Απεταξάμην τους θεσμούς δικαστές ,ακαδημαϊκούς που αρεοπαγίτες που αφηνουν τις τράπεζες και τα φάουντς να παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη.

Απεταξάμην τους φλώρους που το παίζουν στρατιώτες με τιμή και σκέφτονται δημοσιοϋπαλληλικά και έκανα το στράτευμα σκατοκαθαρίστρα στα χοτ σποτ.

Απεταξάμην τους άκριτους άβουλους μπάτσους και τα σώματα ασφαλείας ,απλά όργανα επιβολής στα χέρια των πουλημένων αρχηγών τους τσουτσέκια του συστήματος.

Απεταξάμην το παπαδαριό που προτίμησε την σιωπή και τον μισθό του από το να είναι ποιμένας και οδηγός και αφήνει τον λαό ακατήχητο.

Απεταξάμην την βουβή ΔΙΣ του δυσσεβή JERONYMO και τους αμίλητους άμαχους μοναχούς και ηγουμένους και τους πατριαρχάδες που αφήνουν τον κόσμο να σφάζεται....

Απεταξάμην τους μητροπωλητάδες του διχίλιαρου τον μήνα να μη τους φτάνει και να το βουλώνουν με την νεολαία του εξακοσάρικου.

Απεταξάμην τους δασκάλους που πετσοκόβουν την παιδική αθωότητα και διδάσκουν ότι τους σερβίρουν τα ινστιτούτα και μέχρι και περήφανους παρελαύνοντες πολύχρωμους έβαλαν στα σχολεία.

Απεταξάμην τον ίδιο τον εαυτό μου που άλλοτε έτρωγε γκλόπ και δακρυγόνα διεκδικώντας ομαδικά στο δρόμο και τώρα πληκτρολογεί στον καναπέ μόνος του, τρελός αγέραστος άμυαλος γέρος που δεν έβαλε μυαλό και δεν σοβάρεψε λίγο πρίν τα εβδομήντα.

Απεταξάμην όλα αυτά γιατί θέλω να είμαι συντεταγμένος στην αλήθεια και στο Φως του Χριστού.

Ευτυχώς από τα 24 μου τους πήρα χαμπάρι και τους μεν και τους δε συστημικούς και ακολούθησα τον δρόμο μου με τα όποια λάθη και τις αποτυχίες μου.

Είχα κόστος και διαφωνίες με παπάδες και άχρωμους πνευματικούς, όμως ποτέ δεν έφυγα από το πετραχείλι και το ποτήριο για μακρύ διάστημα.

Ο βίος κάπου τελειώνει αλλά η ζωή συνεχίζεται στην ομάδα του Αρχηγού της πίστης μου που νίκησε το σύστημα και τον θάνατο που αυτό εκφράζει .

Αυτόν που πάντοτε πίστευα και προσπαθώ να ακολουθώ με τον τρόπο μου μαχητικά.

Αυτόν που έδωσε όλη την αγάπη και την ζωή του και ασυμβίβαστος έδωσε την μάχη Του μέχρι επάνω στον σταυρό που κουβάλησε ο ίδιος.

Απεταξάμην αυτούς τους ριψάσπιδες που θέλουν να φορτώσουν τον σταυρό τους αλλού ΄,ακόμα και στον ίδιο τον Χριστό.

Ο καθένας να φορτωθεί τον σταυρό του και να με ακολουθήσει μας είπε.

Ο καθένας να δώσει την μάχη του και όχι να τα κάνει πλακάκια και να ανέχεται την αδικία από τους αφορισμένους τους προδότες και τους άπιστους για μια βίλα, ένα μισθό και ένα πιάτο φακής.

Ηττώ υπέρ δικαίου και όχι σφάξε με Αγά μου να αγιάσω.

Αποτάσσεσαι τον Σατανά και τα όργανα αυτού;

Σκέψου και πράξε ανάλογα.

Μέχρι τις επόμενες εκλογές, τα επόμενα τρένα ,τις επόμενες φωτιές, τις επόμενες πλημμύρες.

Μέχρι τότε, πλήρωνε και σώπα, άκου και κανένα κήρυγμα ανώδυνο όταν είσαι στον ναό με την μάσκα σου, όμως σεμνά μην σε αποτάξουν.

Αποτάσση το παραμύθι των σατανάδων που μας κυβερνούν;αν όχι όλα καλά, πας για Άγιος...οι Άγιοι όμως δεν συμβιβάστηκαν.

Ου δύνασαι δυσίν κυρίοις δουλεύειν!

Απόδωσε τα του Καίσαρος, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι η ζωή σου και όλα και ότι έχεις σου τα έδωσε ο Θεός, οπότε τι του χρωστάς και φοβάσαι τον κάθε Κούλη;

Αποτάσση τους καργκιόζηδες της εξουσίας;

Αν ναι, άσε τους μεγάλους σταυρούς, άσε τα μα και τα μου και ναι μεν αλλά, αρκεί ένα ναι ή όχι μας είπε...


Ψάξε τον Χριστό συντασσόμενος μετ΄ Αυτού και όλα αλλάζουν μέσα σου!

Αγαθός Συμεών ή  διαδικτυακά

Simple Simon
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!