Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Ο Βαρκάρης Μαγειρεύει: Πώς θα φτιάξετε έναν επιτυχημένο γέροντα! (συνταγή)


Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης

 

 Ένεκα του πνεύματος των ημερών και επειδή έχουν βγει πάλι κάτι τυπάκια που πουλάνε σωτηρία στον λαό από ανώνυμους γεροντάδες και προφητείες για γεγονότα που βγάλαν από το κεφάλι τους πήρα και εγώ το θάρρος  να σας δώσω μια συνταγή για να φτιάξετε και εσείς τον επιτυχημένο σας γέροντα. 

Το μυστικό συστατικό της συνταγής που θα εξαρτηθεί και όλη η επιτυχία της είναι να υπάρχει και μια πικάντικη γεύση προφητείας. Το μπαχαρικό αυτό θα το προμηθευτείτε από μαγαζιά τύπου Γέωκωτ, Τουβλάτου, Λιακοτόπουλου κ.λ.π. Αν δεν διαθέτουν αυτοί και τους έχουν τελειώσει τα αποθέματα μπορείτε να βρείτε σε άγρια μορφή λαϊκές προφητείες μύθους μυθολογίες κλπ. Πάμε λοιπόν να δούμε τα υλικά μας.

Θα χρειαστείτε:

500 γρ Ανωνυμίας. Ο καλός γέροντας δεν πρέπει να έχει όνομα. Πρέπει όποτε θέλετε να τον παρουσιάζετε και να τον εξαφανίζετε κατά το δοκούν.

250 γρ ταπεινολογίας. Ο γέροντας πρέπει να δικαιολογεί την μυστικότητα του. Πρέπει να είναι αρκετά ταπεινός ώστε να γράφει ανώνυμα αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να μην γράφει καθόλου γιατί εκεί θα καεί το φαΐ.

1500 γρ Αγάπη. Προσοχή να είναι ολικής άλεσης η αγάπη που θα διαλέξετε. Μην έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε δικαιοσύνη διότι μπορεί να γίνει αλεργιογόνα η συνταγή.

900 γρ Παρελθοντικής αποκάλυψης. Πάντα ότι λέει ο καινούργιος σας γέροντας πρέπει να σας το λέει πριν το αποκαλύψετε εσείς στο κοινό ούτως ώστε να μπορείτε να το πείτε όταν υπολογίζετε ότι σας συμφέρει ή ότι θα βγει αληθινό.

πικάντικη προφητεία. Βάλτε όσο πάρει και όσο σηκώνει το κλήμα των ημερών. Προσοχή μην το παρακάνετε.

αίσθημα ενοχής/Εθνική υπερηφάνεια. Αυτό το υλικό εξαρτάται από το κοινό που θα απευθύνεται ο καινούργιος σας γέροντας. Προσπαθήστε να εφαρμόσετε το πρώτο δημιουργώντας ενοχές στο ακροατήριο που δεν δέχονται τον καινούργιο σας Γέροντα. Αν δεν πιάσει δοκιμάστε να τους χαϊδέψετε τα αυτιά λέγοντας τους πόσο ανώτερη φυλή είναι.

Για την σως, θα χρειαστείτε λίγα δάκρυα κροκόδειλου και μια γερή δόση διαφήμισης.  

Προσοχή: Έχετε πάντα σε εφεδρεία έναν κουβά τρόμο (λιμούς, σεισμούς καταποντισμούς) αν τα πράγματα στραβώσουν να γλυτώσετε το τομάρι σας!

Εκτέλεση 

Ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα βάζετε σε πήλινο ταψί   στον φούρνο σε θερμοκρασία κοινωνικών εξελίξεων περίπου. Αν ο φούρνος σας διαθέτει και αέρα τον βάζετε στην μικρή σκάλα μην στεγνώσει το φαΐ. Περιμένετε να κάνει μια εξωτερική τραγανή κρούστα μετά από 3 χρόνια περίπου.

Έχετε έτοιμη την σώς την οποία την περιχύνετε σιγά σιγά κάθε όποτε πετάγεται κάποιος και διαμαρτύρεται για την πλάνη σας.

Μετά από την τελική εφαρμογή της σως σερβίρετε τον γέροντα σας σε βιβλίο ή στο διαδίκτυο.

Αν σας πετύχει η συνταγή μπορείτε να κάνετε και την δική σας αίρεση.

Καλή όρεξη και καλά κέρδη! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!