Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Τώρα ο ΠΟΥ τρομοκρατεί τον κόσμο βγάζοντας φιρμάνια για την Παγκόσμια Γεωργία και την παραγωγή τροφίμων!


Άρθρο του Ben Bartee*

Ο πόλεμος της Ελίτ για τα τρόφιμα πλησιάζει πολύ γρήγορα.

Έχουμε εδώ την μαριονέτα του ΠΟΥ, τον Tedros Adhanom Ghebreyesus - μια βολική, συμβολική μειοψηφία με γυαλιά- ο οποίος διαβάζει το σενάριο που του έγραψαν οι δάσκαλοί του:

Τα διατροφικά μας συστήματα βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη.
Τα συστήματα τροφίμων συμβάλλουν σε πάνω από το 30% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο της παγκόσμιας επιβάρυνσης ασθενειών.
Ο μετασχηματισμός των συστημάτων τροφίμων είναι επομένως απαραίτητος.

Επίσης συνεχίζει να προωθεί τις «φυτικές δίαιτες», πράγμα που σημαίνει μονοκαλλιέργεια καλαμποκιού και σόγιας που ελέγχεται από πολυεθνικές γεωργικές εταιρείες μέσω δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που βασίζονται στη χειραγώγηση του γονιδιώματός τους(τον υβριδισμό) — και επιπλέον, φυσικά, στα έντομα zhe .

Θα φανταζόσασταν μόλις πριν από μια δεκαετία ότι, μέσα σε δέκα χρόνια, ο (ονομαστικός) ηγέτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  (ΠΟΥ) — Υγεία! — θα ζητούσε παγκόσμιο κλείσιμο και διαχείριση από πάνω προς τα κάτω της παραγωγής τροφίμων στο όνομα της καταπολέμησης της «κλιματικής αλλαγής»;

Τα σχόλια του Tedros έρχονται στο πλαίσιο της πρόσφατης «σύσκεψης κορυφής για το κλίμα» COP28, στην οποία οι Ελίτ συναντιούνται για να σχεδιάσουν διάφορους τρόπους ώστε να επιβάλουν λύσεις για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή στους αντίστοιχους πληθυσμούς τους.

Διαβάζουμε στα Ηνωμένα Έθνη:

Το φαγητό είναι πλέον σταθερά στο μενού ως ζωτικός τομέας δράσης για την επίτευξη των παγκόσμιων κλιματικών στόχων και οι χώρες έχουν πρωτοπορήσει ώστε να κάνουν περισσότερα, πιο γρήγορα .(.........) 

Η εστίαση στρέφεται τώρα στη μετατροπή αυτής της δυναμικής σε μετρήσιμα αποτελέσματα , με το 2024 COP29 στο Αζερμπαϊτζάν και το 2025 COP30 στη Βραζιλία να λειτουργούν ως κρίσιμα σημεία ελέγχου προόδου. (......) Μια συναρπαστική πλατφόρμα για αυτό θα είναι η κλίμακα της πρωτοβουλίας I-CAN, η οποία πρόκειται να συνεχίσει να εμπνέει ολοκληρωμένη δράση για το κλίμα και τη διατροφή και την παρακολούθηση της αλλαγής στα συστήματα τροφίμων, υγείας, κοινωνικής προστασίας και νερού , καθώς και να ξεκινήσει μελέτες περιπτώσεων ανά χώρα για επιταχυνόμενη πρόοδος το 2024. Μείνετε συντονισμένοι!

Εάν διαβάσετε ολόκληρο το έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών που αναφέρεται παραπάνω, θα παρατηρήσετε ότι για τη θέσπιση οποιασδήποτε από αυτές τις δραστικές και πιθανώς καταστροφικές αλλαγές στο σύστημα παραγωγής τροφίμων, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καμία αναφορά σε κάποιο δημοψήφισμα από τους ανθρώπους που τελικά θα επηρεαστούν από αυτές. Η «Δημοκρατία» επιφυλάσσεται αποκλειστικά ως ρητορικό μαχαίρι με το οποίο μπορούν να χτυπηθούν οι πολιτικοί αντιπάλοι αυτών των ατζέντηδων.

Η επείγουσα ανάγκη για την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε την παγκόσμια, αντι-ανθρώπινη, τεχνοκρατική κλίκα(Ελίτ) αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Είναι καιρός να αρχίσουμε να αποκαλούμε αυτά τα ιδρύματα και τις μαριονέτες τους όπως πραγματικά είναι: τρομοκράτες.

*Ο Ben Bartee, συγγραφέας του Broken English Teacher: Notes From Exile , είναι ένας ανεξάρτητος Αμερικανός δημοσιογράφος με έδρα την Μπανγκόκ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!