Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Μετά τους ομοφυλόφιλους τώρα έχουμε τους...Οικοφυλόφιλους(!). Οικοφυλόφιλη γυναίκα ερωτεύεται μια... βελανιδιά.


 Η @νωμαλία και η δι@στροφή στην Δύση δεν έχει τελειωμό. 

Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες σεξουαλικές παραξενιές που έχουν πέσει στον κόσμο τώρα μας έρχονται και αυτοί που θα ερωτεύονται ένα....δέντρο!

Διαβάζουμε σε άρθρο του  Milt Harris το οποίο σχολιάζει ρεπορτάζ του abc30:

Η Sonja Semyonova, μια 45χρονη γυναίκα από το νησί Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας, βρέθηκε να έχει σχέση με κάποια που μπορεί να είναι έως και 55 χρόνια μεγαλύτερη από αυτήν. 

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ακριβή ηλικία της συντρόφου της, φυσικά, γιατί ο μόνος τρόπος για να το πει με οποιονδήποτε βαθμό ακρίβειας θα ήταν να κόψει στη μέση αυτή που αγαπά και να μετρήσει τα δαχτυλίδια. 

Βλέπετε, η Semyonova αυτοπροσδιορίζεται ως οικοσεξουαλική και η «καλή» της είναι μια.... βελανιδιά.

 Η Semyonova περιγράφει τη σχέση της ως ερωτική.Ενώ πάντα ένιωθε μοναξιά, η βελανιδιά έχει γεμίσει αυτό το κενό. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι ισχυρίζεται ότι αυτό που νιώθει για το δέντρο είναι αυτό που πάντα ήθελε σε έναν άνθρωπο.(?)

«Η αίσθηση του να είσαι μικροσκοπικός και να υποστηρίζεσαι από κάτι τόσο στερεό», λέει. «Το συναίσθημα του να μην μπορείς να πέσεις».

 Η Semyonova ισχυρίζεται ότι όλο αυτό ξεκίνησε το 2020 κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid.Πήγαινε βόλτες στο δάσος και αυτές οι βόλτες την περνούσαν από το δέντρο. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2021, άρχισε να νιώθει κάτι ερωτικό για το δέντρο: "Υπήρχε ένας ερωτισμός με κάτι τόσο μεγάλο και τόσο παλιό να μου κρατάει την πλάτη."

Πάντως όπως φαίνεται ο συγγραφέας του άρθρου διαφωνεί με το ενδεχόμενο να κάνει και αυτός σχέση με ένα δέντρο:

Μπορεί να γίνομαι ακραίος για κάποιους εδώ, αλλά προτιμώ το εξωτερικό της γυναίκας μου να μην αποτελείται από φλοιό και να μην ζουν σκίουροι και πουλιά στα μαλλιά της. 

Το αγκάλιασμα των δέντρων έχει συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με τους φιλελεύθερους, αλλά η Semyonova το έχει πάει σε διαφορετικό επίπεδο. Εφόσον το δέντρο έχει ήδη απλώσει μακριές ρίζες, ίσως μπορέσει να χτίσει ένα δεντρόσπιτο απάνω του και έτσι να ζήσουν οι δυο τους ευτυχισμένοι μαζί για πάντα. 

Σχόλιο varkarisnews: Πρέπει επειγόντως η ανθρωπότητα να κάνει την ηθική αυτοκριτική της και να επιστρέψει στις παραδοσιακές αξίες και αρχές διότι αν συνεχίσει έτσι το τέλος της θα είναι κοντινό και άσχημο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!