Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Ο Fauci πλήρωσε 453.000 $ για να κάνει τους πιθήκους διεμφυλικούς!


 Ο Άντονι Φαούτσι ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του διευθυντή του NIAID αφού παρέμεινε στη θέση για σχεδόν σαράντα χρόνια. Σε αυτές τις δεκαετίες που ήταν «βασιλιάς», ο διαβόητος γιατρός αναμόρφωσε τον τομέα της δημόσιας υγείας. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε δει ποτέ ασθενή από την παραμονή του το 1968, υπηρέτησε ως επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος επτά προέδρων των ΗΠΑ.

Στα επιτεύγματα του περιλαμβάνονται, η θανάτωση 300.000 ανδρών με το τοξικό φάρμακο AZT για το AIDS, ο βασανισμός κουταβιών και η παράνομη απαγωγή ορφανών για να χρησιμοποιηθούν ως πειραματόζωα. Οι γελοιότητες του Fauci έγιναν όλο και πιο εμφανείς εν μέσω της εποχής του COVID. Ενώ η Αμερική υποτίθεται ότι βίωνε τη χειρότερη πανδημία όλων των εποχών, η υπηρεσία του Tony ξόδεψε πάνω από 450.000 δολάρια σε μια προσπάθεια να μετατρέψει τους πιθήκους σε....τρανς.

Χημικά Προκαλούμενος Τρανσφυλισμός

Από τότε που έγινε μέλος του NIH, ο Fauci έχει σπαταλήσει χρήματα τόσο σε επιπόλαια όσο και σε διαβολικά έργα. Πέρυσι το ομοσπονδιακό ίδρυμα διεξήγαγε περίεργα πειράματα σε πρωτεύοντα . Οι αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι σκοπός της μελέτης ήταν να προσδιορίσει γιατί οι τρανς γυναίκες έχουν υψηλότερα ποσοστά HIV. Οι ερευνητές πήραν αρσενικούς πιθήκους rhesus και τους χορήγησαν ουσίες γυναικείας ορμονοθεραπείας. Κάθε υποκείμενο της δοκιμής αναγκαζόταν να ζήσει σε ένα μικροσκοπικό μεταλλικό κουτί ενώ οι τεχνικοί έσπρωχναν συνεχώς τα αβοήθητα πλάσματα.

Σύμφωνα με τη νευροεπιστήμονα Dr. Katherine Roe, γινόμαστε μάρτυρες «σε ακόμα ένα άσκοπο, σπάταλο πείραμα βασανισμού πιθήκων». Η Kathy Guillermo, ανώτερη αντιπρόεδρος του People for the Ethical Treatment of Animals , λέει ότι αυτές οι βάρβαρες δοκιμές έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες πιθήκους και έχουν κοστίσει δισεκατομμύρια στους φορολογούμενους.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, υπάρχουν πάντα περισσότερα από αυτά που εμφανίζονται στην επιφάνεια. Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς γιατί οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν πιθήκους για μια μελέτη για τον HIV όταν οι πίθηκοι δεν μπορούν να κολλήσουν τον ιό HIV. Είναι ενδιαφέρον ότι η Big Pharma δίνει μια περιουσία όταν πρόκειται για το κίνημα LGBTQ . Εκτιμάται ότι 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα δημιουργούνται ανά τρανσέξουαλ παιδί .

Από τις συνταγές που αλλάζουν τις ορμόνες μέχρι τις συνεδρίες με θεραπευτές και τις πολυάριθμες χειρουργικές επεμβάσεις που επιβεβαιώνουν το φύλο, έχει δημιουργηθεί μια κερδοφόρα νέα επιχείρηση. Δεν είναι περίεργο γιατί οι μεγάλες πολυεθνικές μάρκες το γύρισαν στην... «υπερηφάνεια». Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου έχουν αλλάξει τα λογότυπα τους για να περιλαμβάνουν πολύχρωμα ουράνια τόξα. 

 Λοιπόν, εδώ πρέπει να πούμε ότι οι πολυεθνικές αποτυγχάνουν να προωθήσουν την  LGBTQ ατζέντα στην Κίνα, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή . 

humansbefree

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!