Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Αυτοί Μυρμιδόνες με τον Αρχάγγελο και εμείς νεροχελώνες με τον JERONYMO.

 

Σχόλιο Οίμου:


ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ...

Γράφει ο Αγαθός Συμεών

Aυτοί οι κολλημένοι θρησκόληπτοι παλιομοδίτες ονειροπαρμένοι αιθεροβάμονες τύποι στην λάθος πλευρά.Τι κουφά λένε στην χονδρή γλώσσα τους και πως παραφράζουν τα ονόματα τα δικά μας με την βλάχικη προφορά τους .

Αν εμείς είμαστε οι σωστοί στη σωστή πλευρά της ιστορίας τι δικό τους θα μπορούσαμε να λέγαμε προσαρμοσμένο στη γλώσσα μας και στα δικά μας δεδομένα με σωστή προφορά.Τίποτε δεν έχουν αυτοί για να το πάρουμε και να το λέμε πέρα από βότκα,αέριο και αρκούδες. Όλο τον πολιτισμό τους...Ότι έχουν από μας το πήραν. Εμείς τους ανοίξαμε τα μάτια, όπως και τους άλλους τους Ευρωπαίους.


Απορώ πως μετά από τόσο χέσιμο εκ μέρους της επίσημης Ελλάδος και τέτοια μεγάλη π...στιά από την στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία μας, πως μπορούνε αυτοί οι απλοί στρατιώτες οι απλοί άνθρωποι του λαού σε τέτοια κρίσιμη ώρα πριν ριχτούνε στην μάχη για την πατρίδα τους και αντιμέτωποι με τον θάνατο διατηρούν το θάρρος και την πίστη τους και επικαλούνται τα δυο κύρια στοιχεία του πολιτισμού τους που παρέλαβαν από εμάς.

Την πίστη τους στην ορθοδοξία και τους επικούς Μυρμιδόνες του Αχιλλέα για να εμψυχωθούν και να αντιμετωπίσουν την μοίρα τους. Μας έχουν για πρότυπο ακόμα σαν λαό άσχετα αν εμείς τους φτύσαμε δίνοντας τα όπλα μας στους αντιπάλους τους για να τους σκοτώσουν με αυτά.

Τέτοια ασύλληπτη μεγαλοψυχία και πίστη απέναντι στην δική μας π...στιά.

Γνωρίζουν γιατί έτσι μάθανε για εμάς και μας εμπιστεύονται ακόμα σαν λαό, γνωρίζουν ότι είμαστε υπό κατοχή της ουστιάς και αυτήν πολεμούν και για δικό μας λογαριασμό. Εμείς μοιραίοι άβουλοι και άπραγοι συνάμα προσμένουμε να μας σώσει ένα θάμα Ή ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ.

Έτσι για πλάκα για ρώτα πόσοι από τους μέσους νεοέλληνες όλων των ηλικιών γνωρίζουν θυμούνται ή αναφέρονται στους Μυρμιδόνες. Αν διδάσκονται στα σχολεία μας ή αν αναφέρονται στον στρατό για παράδειγμα και πόσοι αυτοπροσδιορίζονται Μυρμιδόνες και επικαλούνται ταυτόχρονα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Εδώ στα σχολεία μας μιλάμε για σεξουαλικό προσανατολισμό για θρησκειολογία, μαθαίνουμε για το ισλάμ και τον ιουδαϊσμό και άλλες θρησκείες και τρώμε στη μάπα ότι μας σερβίρει ο κάθε αλεξοκούλης, η κάθε Δ.Ι.Σ ο κάθε μητροπωλητής όπως ο τελευταίος της Θεσ/νικης που του βάλανε να φάει καλά και νηστίσιμα (δες το μενού της ενθρόνισης του).



Άλλη μια επίγεια εξουσία μας κάθισε στο σβέρκο στο όνομα της αγάπης του Χριστού. Δεν μας έφταναν οι 80 άβουλοι βρήκανε και άλλον του σιναφιού τους και φυσικά αυτόν φυτέψανε. Αν δεν είναι αυτό σκάνδαλο, άντε χεστείτε ρε πιστοί που κάνετε υπακοή και φωνάζετε Άξιος. Άξιοι της μοίρας σας και ανάξιοι του Λόγου, γλυψιματίες.

Μη μιλάτε για ιεροκρισία γιατί αυτοί θέλουν πρόβατα για άρμεγμα, αλλά ροκανίζουν το κλαδί που κάθονται.

Οι εγκάθετοι και οι γλυψιματίες μας κυβερνούν και μας διοικούν παντού. Όπως ο άλλος που πρώτα θα τους βούλιαζε και μετά θα τους ρωτούσε και τώρα ξεβράκωσε τον στρατό από όπλα και τα έστειλε πεσκέσι.

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λές. Άι χάσου μυρμηγκάκι έλεγε ο Μήτσος ,που μας το παίζεις και Μυρμιδώνας. Άι χάσου βολευτή, δικαστή και ο κάθε θεσμικός βεντουζοκαρεκλόκωλος. Δεν θα βαρεθώ να κράζω και να φτύνω τους νενέκους.

Φαντάσου να γίνει κανένα μπαμ με τους απέναντι και να είναι αυτοί οδηγοί μας στην μάχη. Μη φοβάστε θα στείλουν στο Καστελόριζο ή στην Ρω μια γιγάντια τρανή ψαροκασέλα για Φραντσάιζ 20 ημερών να καλύψει τις εκεί ανάγκες των αλιαίων και των ναυτικών για την άμυνα.

Τυχερή οικογένεια και προτύπου αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας. Δυο νέοι μαχητές ιδεολόγοι σε μάχιμη ηλικία και μια λουλού σκυλάκι ανιχνευτής.

Αγαπημένα τα τριακόσια σκυλάκια λουλού κάθονται ήσυχα σε καναπέδες, καρέκλες και έδρανα, δεν μοιάζουν αυτά της Δαλματίας με τις βούλες, αυτά είναι πολύχρωμα, κύριε δάσκαλε. Άλλο ο Νατσιός είναι αρχηγός κόμματος και άλλο ο ναστός, το δεύτερο σημαίνει συμπιεσμένος, πατημένος πρεσαριστός, πιεσμένος.

Τι γράφω ο ασεβής ταξιάρχη Αρχάγγελε Μιχαήλ Πανορμίτη μου.

Αυτοί σε επικαλούνται κάτω από την τρίχρωμη σημαία τους, ποιον θα επικαλούνται άραγε οι άλλοι ή αυτά κάτω από τις πολυχρωμίες. Και οι επενδυτές που δεν τον γουστάρουνε ποιον θα επικαλούνται τον Σαμαέλ.

Σίγουρο πράγμα η θρησκευτική ουδετερότητα ,που προωθείται, δεν πάει να κουρεύεται το εκατόν εικοσάρικο σύνταγμα. Με τόσο κούρεμα θα καραφλιάσει. Εκείνο τον σταυρό στη σημαία τι τον θέλανε ρε δικέ μου Κούλη; Αμ τον άλλο επάνω στο κοντάρι ρε Κασελέξη ;

Αντιαισθητικοί και ξυπνιοι μόνο εμείς τον έχουμε παγκοσμίως παράφωνοι. Μάγκεψαν και οι Τούρκοι και το είδαν σε μας και βάλανε μισοφέγγαρο στον ιστό τους. Άλα καμάρι και τιμές ο εξωμότης από την Ποταμιά του Πόντου, περπατά σαν πάπια χήνα και βολτάρει στην Αθήνα.

Το παπάκι αρμόζει στην δικιά μας την Κατίνα λόγω μεγέθους και τακτικής. Γιατί ρε πνιγμένοκαμενοπλυμιρισμενοτρενομαδημενοχρεοξεζουμισμενο πουλάκι μου κάνεις την πάπια; Εδώ μιλάμε για Μυρμιδόνες και για Θεσσαλία τσιμουδιά.

Τι Μυρμιδόνες μας λες ρε δικέ μου και Θεσσαλία, εδώ το βουλώσανε οι Μακεδόνες που πήγανε μισοτιμής σκόντο. Δώσανε το βόρειο 50% και μας έμεινε το 50% ρετάλι...Δεν πειράζει θα βρεθεί πελάτης και για αυτό.

Τόσα δώσαμε και τόσα δίνουμε συνεχώς επί χρόνια και χρόνια κοψοχρονιά.

Δηλαδή οι άλλοι οι Κυπριοι οι Ηπειρώτες οι Πόντιοι ,οι Μικρασιάτες οι Ρωμηλιώτες ,οι Ίμβριοι οι Τενέδιοι ,οι Μαριουπολίτες οι κάτοικοι της Κριμαίας τι έγιναν Ρωσέψανε; Και τόσοι άλλοι που πουλήθηκαν δεν ήταν Έλληνες και τώρα μιλάς μόνο για Μακεδόνες και Μυρμιδόνες ρε ξύπνιε δικέ μου. Τι ήταν και είναι όλοι αυτοί άσχετοι ή ανάξιοι και δεν μιλάνε και τώρα μιλάς εσύ Συμεών και το παίζεις αγαθός ή ξύπνιος;

Ούτε γω μιλάω απλά γράφω. με ποιόν να μιλήσεις...

Απλά παραδέχομαι ότι το σύστημα εφαρμόζει το ρηθέν της λαϊκής σοφίας «το παιδί και το σκυλί είναι όπως του μάθεις». Αυτό μας κάνουν και καλά κάνουν και μακάρι σε λίγο να μας πάρουν και τα σώβρακα και πάλι δεν θα μιλάμε . Θα είμαστε in έτσι ξεβράκωτοι και θα μπορούμε να συμμετέχουμε περήφανοι σε παρελάσεις της μόδας.

'Οσο για τους Μυρμιδόνες πάλι καλά που τους αναφέρουν αυτοί οι χαζορώσοι, γνωρίζουμε ότι είναι στην στην λάθος πλευρά. Ζήτω η Γελλάς και οι Αλεξοκουληδο καραμνλοκασελοπαπαδρεφλωρεμενη δημοκρατία μας!

Άλλως τε μας το είπε ο εθνάρχης μας. Ανήκωμεν εις την Δύσιν, όμως δύσις είναι και ο Μεμέτης...εγώ που ανήκω ρε παιδία;

Μα στην ΕΕ στο ΝΑΤΟ και στα Φάουντς ανόητε!
 
Καλές γιορτές καλά ψώνια ΧΟ ΧΟ ΧΟ με κοκκινα σώβρακα για όλους. Καλα Χριστούγεννα για τους λίγους Καλά Φώτα να έχουμε οι λίγοι παράταιροι όπως αυτοί οι φαντάροι που αντιλαμβάνονται και τους Μυρμιδόνες και τον Αρχάγγελο...

Και ας είμαστε στη λάθος όχθη, σε λίγο τα νερά θα αγιάσουν και μπάι μπάι νεροχελώνες και κουλοκαντζαράκια...



Συμεών Αγαθός
και μη εξαιρετέος
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!