Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Ο νόμος για τους ομοφυλόφιλους έχει ήδη ψηφιστεί. Μην φωνάζεις δεν σε ακούνε. Εξεγέρσου.


Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.

  ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ - ΚΕΦ. 23 (ΚΓ)- 14

Έχω να πω ως Ορθόδοξος Χριστιανός, ως υπέρ πολύτεκνος, ως εκπαιδευτικός και ως πολίτης αυτού του τόπου μερικά αλίμονο σε κάποιους σύγχρονους γραμματείς και φαρισαίους. Γιατί η υποκρισία είναι διαχρονικό «προσόν» μιας μερίδας ανθρώπων.  

Κάποιοι θυμήθηκαν να αντιδράσουν στο νομοσχέδιο για την συμβίωση των ομοφυλοφίλων. Αυτοί που κάναν το κορόιδο σε όλες τις συμφορές που ήρθαν στον τόπο μας το περασμένο διάστημα βγήκαν τώρα να πούνε κάτι μισόλογα για το θέμα των ομοφυλοφίλων μάλλον για τα μάτια θα λέγαμε διότι το εν λόγο νομοσχέδιο ήδη είναι αποφασισμένο και εξασφαλισμένο ότι θα ψηφιστεί και θα περάσει. 

Για να μην αναφέρω ότι η «αντίδραση» του Ιερώνυμου πλαγίως ίσως υπονοεί την κατάργηση του νηπιοβαφτισμού.

Αντίδραση λοιπόν εκ του ασφαλούς σε ένα τετελεσμένο θέμα, λέγεται υποκρισία... 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφήσατε τις περιουσίες του λαού , έρμαιο των άθεων και αντίχριστων κυβερνήσεων. Όταν έπρεπε να παρέμβετε στις αντιλαϊκές αποφάσεις«μνημόνια» της αντίχριστης κλίκας λέγατε πως η εκκλησία δεν ασχολείται με πολιτικά, ενώ όταν θιγόταν η δική σας -εκκλησιαστική- περιουσία επεμβήκατε και ασχοληθήκατε. 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφορίζετε κάθε αντίσταση και κάθε επανάσταση ενάντια σε κάθε κατακτητή μέχρι να δείτε ποιος θα επικρατήσει. Και αν επικρατήσει ο κατακτητής συνεργάζεστε μαζί του λέγοντας τους επαναστάτες «ξεβράκωτους που θέλανε να χαλάσουν μια αρμονική συνύπαρξη» ή αν επικρατήσει η αντίσταση τότε άρετε τα αναθέματα και συντάσσεστε μαζί τους. Συμφεροντολόγοι δειλοί.

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφήσατε ακατήχητο τον λαό τον οποίο ορκιστήκατε να καθοδηγείτε και να ποιμαίνετε  ώστε μετά να έχετε την δικαιολογία ότι φταίει ο λαός για την κατάντια του -τάχα- επειδή δεν μετανοεί. Ηλίθιοι και τυφλοί. Πως θα μετανοήσει ο άνθρωπος αν δεν έχει διδαχθεί τον λόγο του Θεού; Δεν γνωρίζετε ότι όποιος δεν έχει λάβει τον νόμο δεν έχει και αμαρτία για την παράβαση του;

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί επιτρέψατε και συντελέσατε στο να γίνει η μεγαλύτερη πνευματική και σωματική γενοκτονία της ιστορίας στον λαό. Βοηθήσατε -για να μην χάσετε τα κοσμικά προνόμια σας- την αντίχριστη δικτατορία να εμβολι@σει τον κόσμο με σκευάσματα που σκοτώνουν το σώμα και βλάπτουν την ψυχή.

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί δεν είδατε τους Σοδομίτες να κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας σε μια Ορθόδοξη χώρα, ούτε ακούσατε στα σχολεία να δηλητηριάζουν την Ορθόδοξη νεολαία με τις «έμφυλες ταυτότητες». Όμως είδατε ότι οι εφτά στους δέκα αρχιμανδρίτες είναι ομοφυλόφιλοι! Ώστε το παραδέχεστε λοιπόν ότι είστε γενιά απόγονοι των Σοδόμων και των Γομόρρων. Πώς θα απαιτήσετε την καθαρότητα των άλλων αν δεν είστε και οι ίδιοι καθαροί;

 Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί επιτρέψατε και συντελέσατε να έρθει στον λαό σας η ζωολατρεία με νόμο που εξισώνει την ζωή του ζώου με την ζωή του ανθρώπου. Δεν διαμαρτυρηθήκατε που για τον βασανισμό ενός ζώου βασανίζεται ένας άνθρωπος. Εσείς αν ζούσατε στα χρόνια που ήρθε ο Χριστός θα τον κατακρίνατε γιατί καβάλησε ένα γαϊδουράκι και το κούρασε ή γιατί έβαλε τα δαιμόνια στους χοίρους και πήγαν και σκοτώθηκαν στον γκρεμό;;; Σαν φαρισαίοι που είσαστε θα αφήνατε να καταδικαστεί ο Κύριος για βασανισμό και θανάτωση ζώου-αν υπήρχε τότε «ζωοφιλικός νόμος»-;.  

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί δεν βλέπετε ότι μόνο τίτλους έχετε και διαδοχές οι οποίες όμως είναι χωρίς ουσία. Δεν καταλάβατε ότι ο Θεός αν θέλει μπορεί να κάνει ακόμα και τις πέτρες απογόνους του Αβραάμ, ούτε είδατε ότι σαν «άγρια ελιά» που είστε έχετε μπολιαστεί με ήμερο κλαδί για να βγάλετε καλό λάδι και είναι πιθανό -και εύκολο- το κλαδί το ήμερο να επιστραφεί στο δέντρο που ανήκει, αφού άλλωστε η δική σας η ελιά σταμάτησε να παράγει αυτό το  καλό λάδι. 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί έχετε πάρει οι περισσότεροι τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και έχετε συναινέσει σε κάθε είδους ηλεκτρονική ταυτοποίηση και ηλεκτρονική σκλαβιά. Το σπίτι του πατέρα μας το κάνατε οίκο εμπορίου. Του βγάλατε ΑΦΜ και το κάνατε εταιρία. Εσείς όταν διαβάσατε «ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ»καταλάβατε να δώσετε τα πάντα στον καίσαρα και τίποτα στον Θεό. Και έτσι λέτε«Ο νόμος μας υποχρεώνει να βγάλουμε ΑΦΜ δεν μπορούμε να παρανομήσουμε»... Υποκριτές. Τον νόμο του Θεού που σας θέλει ελεύθερους και με αυτεξούσιο πως τον παραβαίνετε;

Την οργή του λαού που εξαπατάτε αναμένω να συνταχτώ. Στον Θεό σας αναθέτω και παρακαλώ την δικαιοσύνη του. Αμήν+

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!