Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους είναι στάχτη στα μάτια. Η νέα ταυτότητα τους καίει..

 


Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα έναν «χαρτοπόλεμο» ανάμεσα σε διάφορους ιερείς, αρθρογράφους, δημοσιογράφους και κυβερνητικούς παράγοντες που αφορά το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Πιστεύουμε πως αυτός ο σκόπιμος θόρυβος στο θέμα είναι απλώς μια κίνηση που σκοπό έχει να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του λαού ώστε να αποσιωπηθεί το πραγματικό ζήτημα το οποίο είναι η ηλεκτρονική και βιομετρική νέα ταυτότητα.

Οι Ιερείς έχουν καταπιεί αμάσητη την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα αφού, για μια ακόμα φορά δεν προστάτευσαν το ποίμνιο τους ως όφειλαν και τώρα λεονταρίζουν εκ του ασφαλούς σε ένα ζήτημα(τον γάμο τον ομοφυλοφίλων) το οποίο γνωρίζουν καλά ότι  δεν πρόκειται να περάσει στην Ελληνική πραγματικότητα αφού άλλωστε είναι αντισυνταγματικό και αργά η γρήγορα θα καταπέσει ούτως η άλλως διότι:


MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
'Αρθρο 21: (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες)
****1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (...)
**5. O σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

 Η πρόταση κάποιων (πραγματικά άρρωστων) τύπων που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ηγούνται σε κάποιον πνευματικό η πατριωτικό αγώνα μοιάζει με κάτι σαν: «κατάπια την καρτούλα αλλά θα αγωνιστώ για την...τρυπούλα» η κάτι τέτοιο και εμείς τώρα είμαστε ηλίθιοι και δεν τους πήραμε χαμπάρι...

Ρε θλιβεροί τύποι που νομίζετε ότι σας ακούει κάποιος.  Πείτε μας τι θα γίνει με:

1. Τα νέα παιδιά που πάνε τώρα στον στρατό. Μπαίνοντας τους παίρνουν την παλαιά ταυτότητα. Όταν απολυθούν ποια ταυτότητα θα τους δώσουν; Μήπως την νέα; Και αν αρνηθούν να την παραλάβουν τι θα γίνει τότε;Δεν θα απολυθούν; Κάτι άλλο;

2.Νέα παιδιά πρέπει να βγάλουν για πρώτη φορά ταυτότητα. Όσα από αυτά δεν θέλουν την βιομετρική τι γίνεται με αυτά; Πως θα συναλλάσσονται με την κοινωνία που τώρα πρώτο βγαίνουν; Θα μείνουν εκτός;

3.Πολλοί χάνουν την ταυτότητα τους ή φθείρεται κλπ. Τι γίνεται με αυτούς αν δεν θέλουν να παραλάβουν την Νέα; 

Θα έχουμε στην Ελλάδα και εντός Ευρώπης πολίτες δύο ταχυτήτων;

Ασχοληθείτε λοιπόν με αυτά και άλλα τέτοια παρόμοια που προκύπτουν σε έναν λαό που σας έθρεψε, σας ανάδειξε και τώρα κινδυνεύει να μείνει στο περιθώριο μέσα στην ίδια την πατρίδα του και αφήστε τα άλλα (του κόλου τα εννιάμερα το λέει ο λαός).

Η ομάδα varkarisnews  




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!