Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Ανατροπή: Επιχειρηματίες της εστίασης σχεδιάζουν την απαγόρευση εισόδου στους εμπολιασμένους πελάτες!

 

Νέα ενότητα άρθρων varkarisnews: Δές το αλλιώς.


  • Την ώρα που ο Klaus Schwab απαίτησε από τα μέλη του WEF να μεταφέρονται αποκλειστικά από αμπόλιαστους πιλότους και τα ίδια τα όργανα της προπαγάνδας τους, βιώνουν οικογενειακές και προσωπικές απώλειες.

Όσοι, με θράσος συμμετείχαν στη προπαγάνδα της Γενοκτονίας του δυτικού πληθυσμού με την ψευδαίσθηση ότι ανήκουν στους “εκλεκτούς” που θα παραμείνουν εν ζωή την επόμενη μέρα της μεγάλης επαναφοράς τώρα συνειδητοποιούν ότι δεν είναι παρά αναλώσιμα εργαλεία με ημερομηνία λήξης και απαξίωσης.


 

Kαθημερινά φεύγουν ξαφνικά από τη ζωή χιλιάδες μπολιασμένοι από ανακοπές, εγκεφαλικά, turbo καρκίνους και πάσης φύσεως αυτοάνοσα.

Την ίδια στιγμή ο Klaus Schwab τον οποίο κανείς δεν ψήφισε για παγκόσμιο ηγέτη και ο οποίος απαιτούσε να μπολιασθούμε άπαντες με τα μπόλια ευθανασίας απαγόρευσε πλέον στους μπολιασμένους πιλότους να μεταφέρουν μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από και προς το Davos λόγω των κινδύνων για την ασφάλεια που ενέχουν.

Σύμφωνα με πηγές, τα μέλη του WEF μεταφέρονται αποκλειστικά από αμπόλιαστους πιλότους.

 

 

  • Στο μεταξύ μετά από έναν ακόμη θάνατο από ανακοπή καρδιάς σε νυχτερινό κέντρο ήδη αρκετοί ιδιοκτήτες της εστίασης ετοιμάζονται σύμφωνα με πληροφορίες να μην δέχονται μπολιασμένους πελάτες στους χώρους τους.

Κανείς επιχειρηματίας της εστίασης δεν θέλει ξαφνικούς θανάτους μπολιασμένων στο μαγαζί του, τους οποίους η μηντιακή προπαγάνδα θα χρεώσει σε δήθεν υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικά, καυγάδες και πάει λέγοντας.

Κανείς επιχειρηματίας της εστίασης δεν θέλει πρόσθετους μπελάδες με τα όργανα της τάξης (που και αυτά θρηνούν απώλειες από τα μπόλια ευθανασίας), κανείς δεν θέλει ελέγχους-προπέτασμα καπνού στο μάγαζί του ώστε να συγκαλυφθεί το γεγονός ότι οι ραγισμένες από τα μπόλια καρδιές μπορεί να σταματήσουν να χτυπάνε στο χώρο της εστίασης.

Eπίσης ειδικά σε γειτονιές, πλατείες, συνοικίες και στην επαρχία οι υπεύθυνοι της εστίασης ενθυμούνται ποιοι μπολιασμένοι προσκόμιζαν- εν αγνοία τους για ότι ακολουθήσει- τα σχετικά πιστοποιητικά του μπολιασμού τους.

Σε κάποιους καλούς πελάτες θα μπορούσε να δωθεί η δυνατότητα να παρακολουθούν δια μέσω του κινητού από το σπίτι τους τι συμβαίνει στο club καθώς παίζουν video games. Ακριβώς αυτό που επιδιώκει και το forum του Davos-δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και μία καλή λύση είναι τα ναρκωτικά και τα video games έγκλειστοι στα σπίτια τους (Yuval Harari).


 

Την ίδια στιγμή εταιρίες όπως εκείνη με έδρα τη Βουλιαγμένη η οποία στην είσοδό της έκρινε σκόπιμο να τοποθετήσει ανακοίνωση για το πλήρες μπολιασμένο προσωπικό των γραφείων της τώρα σπεύδουν άρον-άρον να ξηλώσουν τα ίχνη της ευθύνης τους για την προτροπή στον μπολιασμό ευθανασίας.

Πληροφορούμεθα ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις νέων κοριτσιών οι οποίες εργάζονταν ως γραμματείς σε διευθυντικά στελέχη οι οποίες είτε έχουν φύγει από τη ζωή μετά τον μπολιασμό τους με τα μπόλια κατ΄απαίτηση της εταιρίας, είτε δίνουν μάχη με αιφνίδιους turbo καρκίνους.

  • Οι Έλληνες όπως και οι υπόλοιποι έπεσαν θύματα της επιλογής τους να έχουν στα σπίτια τους συσκευές τηλεοράσεων η μόνη αξία των οποίων είναι η ρήψη τους στην άσφαλτο όπως κάνουν οι Κερκυραίοι με τις στάμνες.


Όσο βλέπετε τηλεόραση και ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ- φορείς του επίσημου αφηγήματος της Ατζέντας 2030 και της Νέας Ατζέντας- τόσο θα φλερτάρετε με τον θάνατο.




Δεν είναι τυχαίο το γεγονός για παράδειγμα ότι ο πρόθυμος νεαρός και φιλόδοξος κ. Βασίλης Κικίλιας (χαιρετισμούς στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα) μετά την “ειδική αποστολή” στο Υπ. Υγείας ανέλαβε την “ειδική αποστολή” στο υπουργείο της κατασκευασμένης κλιματικής κρίσης για τον λόγο που προαναφέραμε και επειδή οι ιδιοκτήτες του παγκοσμίου χρέους των 400 τρις ευρώ καθώς βλέπουν τη φούσκα του χρέους να σκάει προχωράνε στην διακαή πόθο ενός και πλέον αιώνα που δεν είναι άλλος από τη μείωση του πληθυσμού και ειδικότερα του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με κάθε πρόσφορο εργαλείο.




Από τους μετανάστες έως τη woke ιδεολογία, τους gay γάμους, τους γάμους του Καράμπελα, την αλλαγή της πρόσληψης τροφής, κλπ.

Είναι καιρός να αχοληθεί η κάθε ελληνική οικογένεια, η κάθε επιχείρηση από μία μικρή συνοικιακή έως τις μεγάλες εταιρίες και τράπεζες με αυτό που πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη και δεν είναι άλλο από τη μείωση του δυτικού πληθυσμού.

(το είδαμε στο  kourdistoportocali.com και σας το μεταφέραμε ...αλλιώς)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!