Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Θέλετε και άλλες αποδείξεις ότι το τρανσέξουαλ είναι ψυχική διαταραχή; Δείτε!


 Άρθρο του Matt Margolis

Είναι κρίμα που η μάστιγα των τρανσέξουαλ στην κοινωνία μας δεν αντιμετωπίζεται σωστά. Αντί η κοινωνία να τους αντιμετωπίζει ως διαταραχή ψυχικής υγείας, έχουν αποκτήσει νομιμότητα και αποδοχή στην επικρατούσα τάση, χάρη στο Χόλιγουντ και ορισμένες προσωπικότητες με επιρροή στην κυβέρνησή μας. Και είναι ιδιαίτερα εξοργιστικό να βλέπουμε αυτό το επιβλαβές και επικίνδυνο κίνημα να ωθείται στα παιδιά μας.

Αλλά ειλικρινά, δεν πρέπει να νομιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση ούτε για τους ενήλικες.

Θέλω να δώσε τε προσοχή στην περίπτωση ενός άνδρα από το Μίσιγκαν που ταυτίζεται ως ομοφυλόφιλος τρανς και μουσουλμάνος, ο οποίος μήνυσε τον πρώην σύντροφό του για 6.500 δολάρια. 

 Γιατί μήνυσε τον πρώην σύντροφό του; 

 Λοιπόν, ο τρανς, "Brianna" Kingsley, κρατούσε τους ακρωτηριασμένους όρχεις του σε ένα βάζο στο ψυγείο. Ο πρώην σύντροφός του, William Wojciechowski, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με ακρωτηριασμένα μέλη και τελικά πέταξε το βάζο με τους όρχεις στα σκουπίδια.

Γιατί τα φιλούσε ο Kingsley; Αυτό που φαντάζεστε είναι τόσο καλό όσο οτιδήποτε άλλο θα μπορούσα να σας πω, αλλά εδώ διαβάζουμε ένα μικρό πλαίσιο της λογικής του: 


 Ο Kingsley είναι επίσης γνωστός ως Zahrah Bri-Zee Muharib στα social media, ένα αραβικό όνομα, και φαίνεται ότι πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ.

Τον Απρίλιο, ο Kingsley ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok με τίτλο "The Unboxing of Dee's Nutz", το οποίο τον απεικονίζει να κρατάει μια διάφανη τσάντα με ετικέτα βιολογικού κινδύνου ενώ φοράει ένα δαντελένιο πέπλο και ένα ροζ φόρεμα.
Το βίντεο φέρει λεζάντα: «Η τρανσέξουαλ γυναίκα ξεκουμπώνει τις χειρουργικά αφαιρεμένες μπάλες της που είχαν συσκευαστεί από το Νοσοκομείο που πραγματοποίησε την εγχείρηση στο κάτω μέρος που επιβεβαίωσε το φύλο της». Χαμογελώντας και γελώντας, ο Kingsley κρατά ψηλά την τσάντα που περιέχει τους όρχεις του πριν τους επιστρέψει στο κουτί και κάνει ένα curtsy. Στο βάθος πίσω του διακρίνεται ένας πίνακας μιας γυμνής γυναίκας με όρχεις.

«Είχε αφαιρέσει τους όρχεις της — πιστεύω αν θυμάμαι καλά, ήταν 23 Μαρτίου — και τους άφησε στο ψυγείο», κατέθεσε ο πρώην σύντροφος του Wojciechowski στο δικαστήριο. «Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με αυτό. Σκέφτηκα ότι ήταν περίεργο, αλλά προσπαθώ να μην κρίνω γιατί όλοι είναι λίγο διαφορετικοί. Αφού αυτό τον έκανε χαρούμενο δεν ήθελα να κάνω τίποτα με αυτούς τους όρχεις(.....)Είναι κάπως χονδροειδές στην πραγματικότητα», συνέχισε. Είναι μέρος του στριμμένου χιούμορ του, όχι δικό μου».

Η μαρτυρία του Kingsley ήταν, τουλάχιστον, ανησυχητική.

«Ναι, γιατί αυτή η σωματική ανωμαλία(οι όρχεις) ήταν ένα σημείο άγχους στη ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και το μεσαίο όνομά μου που επέλεξα είναι «Dee» επειδή όλη μου τη ζωή με φώναζαν «Big D». Είμαι ο Dee από το D. Και ευχαριστώ τον Θεό που κόπηκαν αυτά τα "Deez Nuts" και τα έβαλαν σε μια σακούλα βιολογικού κινδύνου. Και για να γελάω όταν χέζ.. τα έβαλα σε ένα βάζο και τα έβαλα στο ψυγείο δίπλα στα αυγά».

Ναι, αυτό είπε στην πραγματικότητα στο δικαστήριο. 

Ένας τρανς-ταυτοποιημένος άνδρας στο Μίσιγκαν μηνύει τον πρώην σύντροφό του για την επιστροφή των διατηρημένων όρχεων του, τους οποίους είχε κρατήσει στο κοινό τους ψυγείο μετά την επέμβαση στα γεννητικά του όργανα. Η Brianna Kingsley, η οποία αναγνωρίζεται ως μουσουλμάνα, απαιτεί 6.500 δολάρια για την απώλεια των "deez nuts". pic.twitter.com/0JRVQiqRb4— REDUXX (@ReduxxMag) 8 Φεβρουαρίου 2024

Την Τετάρτη, το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή 6.500 δολαρίων του Kingsley, καθώς και την ανταγωγή του Wojciechowski για αποζημίωση 6.500 δολαρίων για την ταπείνωση που βίωσε από την δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Αυτό είναι το τρανσέξουαλ. Είναι ψυχική διαταραχή. Είναι φετιχισμός. Δεν είναι φυσικό ή φυσιολογικό. Πόσες περισσότερες αποδείξεις χρειαζόμαστε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται φροντίδα ψυχικής υγείας και όχι χειρουργική επέμβαση;

Σημείωση του Matt Margolis: Εμείς, αρνούμαστε να υποκύψουμε στις απαιτήσεις να χρησιμοποιούμε «προτιμώμενες αντωνυμίες» και άλλες τέτοιες ανοησίες. Είναι ένας από τους λόγους που η Αριστερά μας μισεί και θέλει να μας φιμώσει. (...) Μείνε ήσυχος. θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια για τον τρανς όχλο και για οτιδήποτε άλλο αναφερόμαστε. 

Ο Matt Margolis είναι ο συγγραφέας του Airborne: How The Liberal Media Weaponized The Coronavirus Against Donald Trump , του bestselling βιβλίου  The Worst President in History: The Legacy of Barack Obama , και του The Scandalous Presidency of Barack Obama .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!