Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Εμπολιασμένη Ελίτ: Αυτοί που κάνανε κουμπάρο τους τον διάβολο τώρα παθαίνουν ξαφνικίτιδα.



Νέα ενότητα άρθρων varkarisnews: Δές το αλλιώς.

Διαβάζουμε στο πολύ καλό kourdistoportocali.com κάποιες ιστορίες της εμπολιασμένης ελίτ που νομίζανε ότι θα την γλυτώσουν και τώρα κοιλοπονάν:

 
-Πονάω στη κοιλιά! Καθώς κινδυνεύει να ξεκληριστεί ολόκληρο το εμπολιασμένο Buckingham Palace τρομάζουν οι συμπτώσεις ανάμεσα στις περιπέτειες υγείας των εμπολιασμένων Κατερίνας Καινούργιου, 38 και Kate Middleton, 42

-Το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους. Τώρα λες να με πονέσει η κοιλιά μου; 7 Φεβρουαριου 2024 07:02
Πολλές εμπολιασμένες διασημότητες έφυγαν και εξακολουθούν να φεύγουν Ξαφνικά από τη ζωή ενώ πολλοί βρίσκονται με turbo καρκίνους, εγκεφαλικά, ανακοπές, αυτοάνοσα, κλπ.
 

Σοκαρισμένα εμπολιασμένα κορίτσια 25-35 ετών διαπιστώνουν ότι η εμμηνόπαυση τους σταμάτησε και τρέχουν απεγνωσμένα στους εξίσου σοκαρισμένους γυναικολόγους.

Τι κοινά έχουν η Kate Middleton 42 και η Κατερίνα Καινούργιου 38; Πρώτον είναι εμπολιασμένες και δεύτερον αισθάνονται πόνους στη κοιλιακή χώρα.


 

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 28 ΕΤΩΝ-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ 


Εκείνο το βράδυ ήταν παρόντες στη σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης τουλάχιστο 20 γυναικολόγοι.

Η πρωτοβουλία της συνάντησης έφερε την υπογραφή γνωστού Ομίλου ο οποίος κάνει επενδύσεις στο χώρο της Υγείας. Μόνο που ήταν εντελώς ανεπίσημη και οι προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί για τη σημασία της διατήρησης του απορρήτου. Το θέμα της συνάντησης ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο. Ακόμη και εθνικά.


 

Τι είχε συμβεί; Έκρηξη εμμηνόπαυσης σε νέα κορίτσια!

Αυτό ήταν το θέμα της συνάντησης. Ήταν μάλιστα τόσο εκρηκτικό το ποσοστό των γυναικών που εμφανιζόντουσαν ζητώντας ιατρική βοήθεια ώστε στάθηκε ικανό να σημάνει συναγερμό σε κάποιους επιστήμονες οι οποίοι διατηρούν ακόμη ευαισθησίες, ενσυναίσθηση και εθνική συνείδηση. Στους γιατρούς που ήταν παρόντες εδώ εκείνο το βράδυ (πολύ πρόσφατα) αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κυρίαρχα.

Πότε παρατηρήθηκε η έκρηξη της εμμηνόπαυσης; Σχεδόν ταυτόχρονα με την εκστρατεία εμπολιασμού.

Κορίτσια λοιπόν ηλικίας ακόμη και 25 ετών και ιδιαίτερα ανάμεσα στις ηλικίες 30 με 35 σπεύδουν σοκαρισμένες στους γυναικολόγους καθώς ανακαλύπτουν ότι έχουν εμμηνόπαυση.
Οι γιατροί αιφνιδιασμένοι ξεκίνησαν να επικοινωνούν μεταξύ τους την αύξηση των περιστατικών και αφού μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους κατέληξαν σε ένα προφανές πρώτο συμπέρασμα ότι τα σοκαρίστηκα σε αριθμό περιστατικά πρόωρης εμμηνόπαυσης των γυναικών ασθενών τους συνάδουν με την εμπολιαστική εκστρατεία. Μάλιστα ανάμεσα στους ασθενείς με εμμηνόπαυση είναι και σημαντικός αριθμός κοριτσιών που δεν νόσησαν με COVID-19. Κι αυτό έκανε εντύπωση στους γιατρούς μια και έπρεπε να βγάλουν από τη μέση το σενάριο που θα “βόλευε”-ότι τάχα ευθύνεται ο COVID-19.

Όχι. Πρόκειται για μία από τις πολλές παρενέργειες των εμπολίων μια και η δυτική γυναίκα που εξακολουθεί να θέλει και να ερωτεύεται άνδρες και επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά είναι στόχος!

Κι αυτό πλέον γίνεται όλο και πιο φανερό.

Οι γιατροί λοιπόν της συνάντησης σήμαναν έναν πρώτο συναγερμό. 
 
(Να σημειώσουμε εδώ ότι η Ελίτ και στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως νόμιζε ότι θα κάνει διαφορετικό μπόλι από τους κοινούς θνητούς. Δεν καταλάβανε ότι κοστίζουν και καταναλώνουν πιο πολύ από εμάς και συνεπώς είναι οι πρώτοι που πρέπει να μας αποχαιρετίσουν καθώς είναι περιττό βάρος. Διαβάστε εδώ το γιατί)


Mark Zuckerberg για τα εμπόλια> Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων

 
(Το ιστολόγιο μας ΑΠΑΙΤΕΙ μια απάντηση από τους ελεγκτές-αστυνόμους γεγονότων «Ελληνικά Χόαξ» για αυτό το κομμάτι του άρθρου. Τι έχουν να σχολιάσουν άραγε που ο χρηματοδότης τους Zuckerberg εξαπατά τον κόσμο όπως θα διαβάσουμε παρακάτω;)
 
VIDEO δείχνει τον Mark Zuckerberg σε μια ιδιωτική συζήτηση απευθυνόμενος σε στελέχη του facebook να τους υποδεικνύει ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».

Κι όμως ενοχοποιητικά νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως που δείχνουν μια μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των όσων έλεγε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook ιδιωτικά για τα jabs του mRNA, και αυτού που έκανε η εταιρεία του δημόσια για να λογοκρίνει τους χρήστες που προσπάθησαν να συζητήσουν τη θανατηφόρα αλήθεια για αυτούς.

Τις πρώτες μέρες της πανδημίας, πριν ξεκινήσει η Operation Warp Speed και τα jabs συζητούνταν ακόμα από τον τότε Πρόεδρο Donald Trump, ο Zuckerberg προειδοποίησε τα στελέχη του Facebook σε μια ιδιωτική συνάντηση ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «Απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».
Καθώς ο Zuckerberg παραδεχόταν αυτούς τους κινδύνους εσωτερικά, η ομάδα του στο Facebook λογόκρινε ενεργά και εμπόδιζε τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους τραυματισμένους από το mRNA πολίτες να λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα που έλεγε εσωτερικά ο Zuckerberg

Το Naturalnews.com αναφέρει: Ο Zuckerberg όχι μόνο είναι υποκριτής σε αυτό το θέμα, αλλά έπαιξε επίσης ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης και των ψεμάτων του Tony Fauci σχετικά με τα τρυπήματα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του.

Tι συμβαίνει με την υγεία της εμπολιασμένης Kate Middleton;

 

Ακόμη και η εμπολιασμένη  Kate Middleton δίνει μάχη ζωής και θανάτου. Βλέπεις το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι κοστοβόρο και η πολυετής συντήρησή του αιματηρή. Γι΄αυτό και οι χορηγοί που κρατάνε την αγάπη μόνο για την οικογένειά τους δεν εξαίρεσαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας από την διαδικασία.
 
Η 42χρονη, της οποίας ο εμπολιασμός όπως και του συντρόφου της Πρίγκιπα William είχε πολυδιαφημιστεί από τα ΜΜΕ (όπως και του συζύγου της), εισήχθη σε κλινική του Λονδίνου, στο Μέρλιμπορν, όπου υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» και θα παραμείνει για 10 έως 14 ημέρες για νοσηλεία, ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση της εισαγωγής της πριγκίπισσας της Ουαλίας και συζύγου του πρίγκιπα William, Kate Middleton στο νοσοκομείο.

Τα βρετανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι ούτε ο William ούτε και η Kate θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πριγκιπικό ζεύγος σχεδίαζε ταξίδι στη Ρώμη την άνοιξη, στο πλαίσιο ειδικής περιοδείας.

(Το είδαμε στο kourdistoportocali.com και σας το μεταφέραμε...αλλιώς😉)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!