Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Πατέρας χάνει την επιμέλεια επειδή αρνήθηκε να αλλάξει φύλο στο παιδί του.

 

Άρθρο της Catherine Salgado


Ένας Νεοϋορκέζος πατέρας έχασε, με τραγικό τρόπο, τη μάχη για την επιμέλεια του γιου του, αφού εναντιώθηκε σε «τρανσέξουαλ» ιατρική περίθαλψη για το νεαρό αγόρι, το οποίο -σημειώστε το αυτό-αποφάσισε ότι θέλει όντως να ζήσει ως το βιολογικό του φύλο! 

Πώς θα μπορούσε ένα ειλικρινές και αντικειμενικό άτομο να υποστηρίξει ότι αυτή είναι μια απόφαση της δικαιοσύνης που λαμβάνεται προς το συμφέρον του παιδιού;

Ο λογαριασμός Twitter Two Gender One Truth συνόψισε τη σπαρακτική ιστορία των Hannons, βασισμένος σε άρθρο της βρετανικής Daily Mail:

Η μητέρα του νεαρού Μάθιου Χάνον άρχισε να πηγαίνει το μικρό αγόρι σε έναν τρανσέξουαλ «θεραπευτή» όταν ήταν μόλις πέντε ετών (σημείωση: η Daily Mail είπε ότι άλλαξε ονόματα για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής). 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι 17χρονοι δεν θεωρούνται αρκετά ώριμοι για να πίνουν αλκοόλ, αλλά τα πεντάχρονα υποτίθεται ότι είναι ικανά να αποφασίσουν να βλάψουν το σώμα τους και να ντυθούν σαν το αντίθετο φύλο επιδιώκοντας την μυθοπλασία ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν «φύλο».

Το χειρότερο είναι ότι, σύμφωνα με το Two Gender One Truth, ο πατέρας του Matthew, Dennis, δεν ήξερε καν ότι ο γιος του πήγαινε στον «θεραπευτή»! 

 Η μητέρα και ο πατέρας του Μάθιου είχαν χωρίσει, εξήγησε η Daily Mail , και παρόλο που η μητέρα του Μάθιου τον έντησε κοριτσίστικα από την ηλικία των τριών ετών, ο πατέρας του παιδιού Ντένις δεν ήξερε τίποτα γι' αυτό, καθώς το αγόρι δεν προσποιήθηκε ποτέ ότι ήταν κορίτσι όταν έβλεπε τον πατέρα του. Ο Ντένις κατηγορεί τη μητέρα του Μάθιου ότι πίεσε τον γιο τους να ταυτιστεί ως τρανς.

Τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης έκριναν ότι ο Ντένις Χάνον δεν έχει καμία ιατρική εξουσία για τον γιο του Μάθιου επειδή αρνείται να «μεταβιβάσει» τον γιο του.
Σε ηλικία 5 ετών, η μητέρα του Μάθιου τον έστειλε σε έναν «τρανσέξουαλ θεραπευτή» πίσω από την πλάτη του πατέρα του. Ζήτησε από το σχολείο του Matthew να αλλάξει το όνομά του σε Ruby και να χρησιμοποιήσει… pic.twitter.com/uWzGj77rBO
— Two Gender One Truth (@2genders1truth) 2 Φεβρουαρίου 2024

Όταν ο Μάθιου ήταν ακόμη πέντε χρονών, η μητέρα του «ζήτησε από το σχολείο του Μάθιου να αλλάξει το όνομά του σε Ρούμπι και να χρησιμοποιήσει γυναικείες αντωνυμίες σε μια προσπάθεια να τον ωθήσει στην κοινωνική μετάβαση», εξήγησε το Two Genders One Truth. 

Η εικόνα από την Daily Mail έδειχνε τον Μάθιου όταν ήταν ντυμένος κορίτσι. Το αγοράκι συστάθηκε για να λάβει αναστολείς της εφηβείας πριν καν γίνει εννέα ετών! Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αναστολείς της εφηβείας προκαλούν όχι μόνο καθυστερημένη σεξουαλική ανάπτυξη αλλά και άλλες σοβαρές επιπτώσεις όπως μόνιμα καθυστερημένη ανάπτυξη των οστών, στειρότητα και πιθανή καθυστέρηση στην ανάπτυξη του εγκεφάλου. Τα στοιχεία δείχνουν  επίσης ότι οι «τρανς» διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο αυτοκτονίας.

Ο Ντένις Χάνον ανακάλυψε τελικά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν έλαβε ένα γράμμα προς τον «γονέα ή κηδεμόνα της Ρούμπι Ρόουζ Χάνον» από το νηπιαγωγείο του γιου του, σύμφωνα με την Daily Mail. Αρχικά, ο πατέρας νόμιζε ότι το γράμμα είχε σταλεί σε λάθος διεύθυνση, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε ότι ο Μάθιου «ήταν σε γρήγορο δρόμο για τους αναστολείς της εφηβείας», παρόλο που ποτέ δεν είχε διαγνωστεί με δυσφορία φύλου από κανέναν ιατρό.

 «Ήταν ένας εφιάλτης», είπε ο κ. Hannon στην DailyMail . «Μου κατέστρεψε εντελώς τη ζωή». 

Ο Ντένις προσπάθησε τελικά να τερματίσει την ακριβή «συμβουλευτική» του Μάθιου, αλλά ο «θεραπευτής» ζήτησε από τα δικαστήρια να στερήσουν από τον Ντένις την ιατρική του εξουσία, σύμφωνα με την Daily Mail. Η μητέρα του Μάθιου υπέβαλε αίτηση επιβολής επιμέλειας το 2020 αναφερόμενη στον Μάθιου ως «αυτοί/αυτοί» και επιμένοντας ότι ο Μάθιου είχε από καιρό ταυτιστεί ως κορίτσι, παρόλο που ο ίδιος ο Μάθιου ήθελε να ντύνεται και να ενεργεί ως αγόρι. 

Όχι μόνο ο κ. Hannon έχασε ολόκληρη τη συνταξιοδότησή του για να χάσει εν τέλη και τη μάχη της επιμέλειας του, αλλά και διατάχθηκε να πληρώσει τις αμοιβές δικηγόρου για τη μητέρα του Matthew.

«Είναι πολύ ξεκάθαρο για μένα ότι όλα γίναν απλώς για την προώθηση μιας προπαγάνδας. Κανείς δεν ήθελε να αμφισβητήσει την ατζέντα ή ακόμη και να αμφισβητήσει εάν κάποιος είχε όντως δυσφορία φύλου, όλα γίναν απλώς, επειδή το παιδί είπε ότι ήταν μπερδεμένος σχετικά με το φύλο του και θεωρήθηκε αυτονόητο ότι αυτό πρέπει να είναι η αλήθεια», 

είπε ο Ντένις, σύμφωνα με την Daily Mail. Κατηγόρησε τη μητέρα του Μάθιου ότι «ψώνιζε» μέχρι που βρήκε έναν θεραπευτή που της έδωσε τη συμβουλή που ήθελε για να ξυπνήσει. 

«Ο γιος μου είναι ένα κανονικό αγοράκι, λέει ο Μάθιου. Η μητέρα του εξακολουθεί να προσπαθεί να τον επηρεάσει χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες τους/τους, και εξακολουθεί να τον αποκαλεί Β, που είναι συντομογραφία για τη Ρούμπι», είπε ο Ντένις, σημειώνοντας πόσο δύσκολο ήταν στο σχολείο για τον Μάθιου μετά από αυτή την «επιβεβλημένη αλλαγή».

Δύο φύλα Μια αλήθεια. Μας εξήγησε:

Ο Ντένις μπορεί πλέον να βλέπει τον γιο του μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα για το έγκλημα της προστασίας του από την ιατρική ζημιά. Έχει ξοδέψει πάνω από 150.000 δολάρια σε νομικές αμοιβές και δεν μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης λόγω έλλειψης χρημάτων.

Η Daily Mail ανέφερε ότι ο Ντένις Χάνον δεν έχει πλέον κοινή επιμέλεια ή καμία ιατρική εξουσία για τον Μάθιου. Τα δικαστήρια τάχθηκαν στο πλευρό της προοδευτικής μητέρας, εναντίον του παιδιού και του πατέρα του. Αυτό που συνέβη στον Μάθιου εντάσσεται στην κακοποίηση παιδιών - ωστόσο ο μόνος συνήγορός του, ο πατέρας του, τιμωρήθηκε; 

Η τρανσέξουαλ παραφροσύνη καταστρέφει τις ζωές των παιδιών.

 

Η Catherine Salgado γράφει για το The Rogue Review, το Media Research Center την PJ Media και το Substack Pro Deo et Libertate. Έλαβε το βραβείο Andrew Breitbart MVP για τον Αύγουστο του 2021 από το The Rogue Review για τη δημοσιογραφία της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!