Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

#Τελευταίες ειδήσεις:

Η αλήθεια για το εμβόλιο κατά του COVID γίνεται επιτέλους γνωστή.

 

Άρθρο του Mark Tapscott
 
Ο Μαρκ Τουέιν είπε περίφημα κάποτε, ότι ένα ψέμα κάνει το γύρο του κόσμου πριν καν αρχίσει να φοράει η αλήθεια τα παπούτσια της. Εδώ σήμερα θα παρουσιάσουμε το γεγονός που είναι η κορυφαία σύγχρονη απόδειξη αυτού του ρητού -του πιο διάσημου Αμερικανού συγγραφέα-.

Χρειάστηκαν μόνο τέσσερα χρόνια, το θάρρος μιας χούφτας ανεξάρτητων ιατρικών ειδικών που διακινδύνευσαν την καριέρα τους αντικρούοντας την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό κατεστημένο, και το γεγονός ότι κάτι που μοιάζει με τον ελεύθερο Τύπο παραμένει βιώσιμο σε αυτή τη χώρα, -ευχαριστώ σε μεγάλο βαθμό στο διαδίκτυο!-.

Τώρα, επιτέλους, η αλήθεια για το εμβόλιο COVID-19 αρχίζει να γίνεται γνωστή στο κοινό. Έρχεται να επιβεβαιώσει τις πολλές προηγούμενες προειδοποιήσεις όπως αυτές: εδώ , εδώ και εδώ .

Πρόκειται για μια ερευνητική εργασία με τίτλο «Εμβόλια CoVID-19 mRNA: Lessons Learned from the Registration Trials and Global Vaccination Campaign» που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο στο Cureus Journal of Medical Science. Αν την διαβάσετε περιληπτικά τότε θα θελήσετε να κάνετε και μια προσεκτική ανάγνωση και μετά μια ακόμα εκ νέου ανάγνωση, ειδικά αν είστε ένας από τους εκατομμύρια Δυτικούς που έκαναν αυτό που μας έλεγαν ασταμάτητα οι γκουρού της δημόσιας υγείας όπως ο Δρ. Anthony Fauci και «ακολούθησαν την επιστήμη».

Εδώ σας έχω μια περίληψη, αλλά την έχω σπάσει σε πολλές παραγράφους για να σας βοηθήσω να την διαβάσετε και έχω συμπεριλάβει τη δική μου έμφαση στα σημαντικότερα σημεία (πρόκειται για μια μεγάλη εργασία στον ιστότοπο):

Η κατανόησή μας για τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 και τον αντίκτυπό τους στην υγεία και τη θνησιμότητα έχει αναβαθμιστεί ουσιαστικά από την πρώτη κυκλοφορία των εμβολίων. Δημοσιευμένες αναφορές από τις αρχικές τυχαιοποιημένες δοκιμές φάσης 3 κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 θα μπορούσαν να μειώσουν σημαντικά τα συμπτώματα του COVID-19. Στο μεσοδιάστημα, όμως, έχουν προκύψει προβλήματα με τις μεθόδους, την εκτέλεση και την αναφορά αυτών των κρίσιμων δοκιμών.

Η εκ νέου ανάλυση των δεδομένων της δοκιμής Pfizer εντόπισε στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE) στην ομάδα του εμβολίου. Εντοπίστηκαν πολυάριθμα SAE μετά την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA), συμπεριλαμβανομένων του θανάτου, του καρκίνου, των καρδιακών συμβάντων και διαφόρων αυτοάνοσων, αιματολογικών, αναπαραγωγικών και νευρολογικών διαταραχών. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα δεν υποβλήθηκαν ποτέ σε επαρκή ασφάλεια και τοξικολογικές δοκιμές σύμφωνα με τα προηγούμενα επιστημονικά πρότυπα.

 Μεταξύ των άλλων σημαντικών θεμάτων που εξετάζονται σε αυτήν την αφηγηματική ανασκόπηση είναι οι δημοσιευμένες αναλύσεις σοβαρών βλαβών για τον άνθρωπο, ζητήματα ποιοτικού ελέγχου και ακαθαρσίες που σχετίζονται με τη διαδικασία, μηχανισμοί που κρύβονται πίσω από ανεπιθύμητες ενέργειες (ΑΕ), η ανοσολογική βάση για την ανεπάρκεια του εμβολίου και οι τάσεις θνησιμότητας με βάση τα δεδομένα δοκιμής εγγραφής.

 Η ανισορροπία κινδύνου-οφέλους που τεκμηριώνεται από τα μέχρι σήμερα στοιχεία αντενδείκνυται για περαιτέρω αναμνηστικές δόσεις και υποδηλώνει ότι, τουλάχιστον, οι ενέσεις mRNA θα πρέπει να αφαιρούνται από το πρόγραμμα ανοσοποίησης της παιδικής ηλικίας έως ότου διεξαχθούν οι κατάλληλες μελέτες ασφάλειας και τοξικολογίας.

 Η έγκριση, από την ομοσπονδιακή υπηρεσία, των εμβολίων mRNA του COVID-19 για γενική κάλυψη της πληθυσμιακής βάσης, δεν είχε καμία υποστήριξη από μια ειλικρινή αξιολόγηση όλων των σχετικών δεδομένων εγγραφής και την ανάλογη εξέταση των κινδύνων έναντι των οφελών.

 Δεδομένων των εκτεταμένων, καλά τεκμηριωμένων SAE και της απαράδεκτα υψηλής αναλογίας βλάβης προς όφελος, παροτρύνουμε τις κυβερνήσεις να εγκρίνουν ένα παγκόσμιο μορατόριουμ για τα τροποποιημένα προϊόντα mRNA  έως ότου απαντηθούν όλα τα σχετικά ερωτήματα που σχετίζονται με την αιτιότητα, το υπολειπόμενο DNA και την ανώμαλη παραγωγή πρωτεΐνης.

Οι συγγραφείς αυτής της ερευνητικής εργασίας είναι ειδικοί υψηλής ειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με το Liberty Counsel, «βιολόγος και διατροφολόγος επιδημιολόγος M. Nathaniel Mead· ερευνήτρια Stephanie Seneff, Ph.D.· βιοστατολόγος και επιδημιολόγος Russ Wolfinger, Ph.D.· ανοσολόγος και βιοχημικός Dr. Jessica Rose, βιοστατολόγος και επιδημιολόγος Kris Denhaerynck, Ph.D., Vaccine Safety Research Foundation, Steve Kirsch, και καρδιολόγος, παθολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough."

Μην εκπλαγείτε όταν θα εξαπολύονται οι αναπόφευκτες επιθέσεις στα συνεργαζόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κατά της ηθικής, της εκπαίδευσης και των ερευνητικών μεθόδων αυτών των θαρραλέων ατόμων. Δεν θα υπάρξει συγχώρεση γι' αυτούς γιατί μπήκαν μπροστά σε μια εγκληματικά λανθασμένη ιστορική αφήγηση και φώναξαν "Σταμάτα!"

Ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Liberty Counsel, Mat Staver, το έθεσε καλά όταν είπε σε μια δήλωση: «Σε αυτό το εξαντλητικό έγγραφο ανασκόπησης, αυτοί οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν αυτό που έχει δείξει η σωστή επιστημονική έρευνα εδώ και χρόνια, ότι αυτές οι λήψεις δεν ήταν ποτέ ασφαλείς ούτε αποτελεσματικές. Το FDA και το CDC υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ανθρώπους, αλλά έχουν γίνει το σκυλάκι της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Αυτό πρέπει να αλλάξει». 

Και θα αλλάξει γιατί, αργά ή γρήγορα, οι οικογένειες πολλών, από τις λεγεώνες των θυμάτων της απάτης με το εμβόλιο COVID-19, θα βρουν έξυπνους δικηγόρους που θα είναι πρόθυμοι να καταθέσουν τη δικαστική προσφυγή και να θέσουν νομικές κυρώσεις στους υπεύθυνους. Τα βραβεία της κριτικής επιτροπής που θα ακολουθήσουν θα ξεπεράσουν οτιδήποτε έχετε ξαναδεί. 

Ο Mark Tapscott είναι ένας βραβευμένος βετεράνος ερευνητής δημοσιογράφος που καλύπτει το Κογκρέσο για  τους The Epoch Times και ο ιδρυτικός συντάκτης του  HillFaith, του ιστότοπου, μιας χριστιανικής απολογητικής υπηρεσίας, αφιερωμένου στην παρουσίαση του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού σε βοηθούς του Κογκρέσου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Ο Mark έγινε δεκτός στην τάξη Hall of Fame του National Freedom of Information Act του 2006 και ονομάστηκε Συντηρητικός Δημοσιογράφος της Χρονιάς το 2008 από την CPAC. Ήταν συμβουλευτικός συντάκτης στη βραβευμένη με Πούλιτζερ σειρά Colorado Springs Gazette «Other Than Honorable» το 2014.

Πριν από τη δημοσιογραφική του καριέρα, ο Μαρκ εργάστηκε για τον Πρόεδρο Ρόναλντ Ρίγκαν ως διευθυντής επικοινωνίας στην Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικανών και ως Βοηθός Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων στο Γραφείο Διαχείρισης Προσωπικού των ΗΠΑ. Εργάστηκε για έναν Αμερικανό γερουσιαστή και δύο αντιπροσώπους πριν ενταχθεί στην εκστρατεία Ρήγκαν-Μπους το 1980.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να αποκτήσετε την δική σας κατσίκα από το Α ως το Ω!

Τα πάντα γύρω από το φυσικό αυτόπηκτο αλάτι βράχων: Η ανωτερότητα του φυσικού τρόπου.

Έλληνας Δικαστής:Μήπως έγινε πραξικόπημα και μόνο τα τανκς δεν είδαμε;Έχουν καταλύσει τους νόμους και το Σύνταγμα με αφορμή την «πανδημία»!

Προσοχή!Κυκλοφορούν «περίεργες» ιώσεις!Δύο προτεινόμενα φυσικά φάρμακα γι`αυτές!